Samarbetspartners

Nordnet som samarbetspartner

Vill du bli partner till Nordnet?

Goda samarbeten är något vi på Nordnet värnar starkt om. Vi har sedan länge arbetat aktivt med att utveckla ett konkurrenskraftigt och behovs­anpassat samarbets koncept. Vi erbjuder t ex speciellt framtagna stöd­system och funktioner för att underlätta din dagliga administration och handel.

Vi har idag nära samarbete med både kapitalförvaltare och försäkrings­förmedlare men ingår även andra partnerskap som fyller en funktion för våra befintliga och potentiella kunder. Nordnet kan med hjälp av moderna system effektivt hantera stora mängder kunder och flöden.

Har du en egen kundbas och egna tillstånd för verksamheten erbjuder vi ett antal standardlösningar och verktyg som i stor utsträckning kan anpassas till er och er affärsmodell.

I vårt erbjudande till dig som partner ingår dessutom en egen partneranpassad kundservice - Partnerservice.

Kontakta gärna någon av våra Key Account Managers

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.