Hoppa till huvudinnehållet

Handels­applikationer.

Använd Nordnet på det sätt som passar dig bäst.

Olika kunder har olika behov och önskemål. Därför har vi skapat en mängd olika sätt som du kan använda Nordnet på. Oavsett om du är en erfaren trader eller om du precis börjat spara erbjuder vi användarvänliga, snabba och stabila handelsapplikationer för dig.

Via PC, Mac, mobil eller surfplatta har du tillgång till dina investeringar och kan handla oavsett tid och plats. Räcker inte det för dina behov erbjuder vi en API-lösning där du som är utvecklare kan bygga ditt egna gränssnitt mot Nordnet.

 • Snabba, enkla och stabila tjänster.
 • Applikationer till mobil och surfplattor.
 • Handelsprogram anpassade för traders.

App för iPhone och Android.

Sköt dina affärer i mobilen.

Få full koll på dina konton och investeringar. Handla smidigt med aktier och fonder och följ utvecklingen på världens börser. Appen ger dig även praktisk överblick över orderdjup, realtidskurser och nyheter. Vi adderar kontinuerligt förbättringar och utökad funktionalitet. Läs mer om de senaste uppdateringarna.

Infront Web Trader.

Rätt verktyg för den aktiva investeraren.

Handelsterminalen Infront Web Trader kombinerar global marknadsdata i realtid med nyheter, anlyser och elektronisk trading i en modern, enkel och användarvänlig förpackning. Infront Web Trader är verktyget för den aktiva investeraren som ställer höga krav på effektiv och snabb ordereksekvering samt avancerad handelsfunktionalitet.

Infront Web Trader är gratis för Active Trader Pro och VIP-prismodellen. Private Banking-kunder får 50% rabatt på tjänsten.

Fler marknader och bättrehandelsfunktioner.

Med Infront Web Trader kommer du enkelt igång och får tillgång till streamade aktiekurser på de nordiska marknaderna samt i Tyskland, och USA. Här kan du handla aktier, men även andra värdepapper likt ETF: er och certifikat. Bygg enkelt dina egna arbetsytor, eller använd våra färdiga arbetsytor.

 • Webbaserad, ingen mjukvara behövs.
 • Teknisk och fundamental analys.
 • Snabb orderläggning.
 • Historisk mäklarstatistik.
 • Strömmande realtidskurser och nyheter.

Infront Active Trader.

De bästa verktygen för dig som är Active Trader Pro.

Skaffa tilläggstjänster så här.

Upptäck möjligheterna.

 • Avancerade tekniska analysverktyg för index, aktier, räntor, råvaror och valutor.
 • Historiska och intradag-grafer ger en fullständig överblick för handlare.
 • Price-alerts och nyheter.
 • Fundamentala analyser och prognoser för både aktier och makroekonomiska data.
 • Nyheter från alla ledande nyhetskällor.
Infront Active Trader

Nordnet External API.

Koppla ihop dina egna lösningar och program med Nordnet.

API är ett enkelt sätt att koppla ihop egna lösningar och program med Nordnets tjänst. Genom vårt publika API, Nordnet External API, är det möjligt att ansluta egenutvecklade handelsapplikationer till Nordnet-plattformen.

Är du privatperson med stor erfarenhet av värdepappershandel och mjukvaruutveckling så erbjuds du att skräddarsy din handelsupplevelse hos Nordnet.

Du har dina egna depåer hos Nordnet och kan för egen räkning handla på dessa med vilken applikation som helst. Enda kraven är att du ansluter din applikation till Nordnet External API, genomgår certifiering hos Nordnet och innan produktionssättning tecknar ett API-avtal.

För mer information ring vår Nordnet Trading Support på 08-506 331 99 eller e-posta till tradingsupport@nordnet.se

Se prislistanöppnas i nytt fönster.

Detta får du.

 • Publikt API.
 • Tillgång till hela marknaden.
 • Fri applikationsutveckling.

Nordnet AutoTrader.

Aktieanalys och automatisk orderläggning.

Nordnet AutoTrader är marknadens mest kraftfulla verktyg för teknisk analys och för att hitta köpvärda aktier, derivat, ETF:er, ETN:er m.m. Hela Nordnets erbjudande av börshandlade instrument finns tillgängligt via Nordnet AutoTrader. Du kan dessutom låta programmet köpa och sälja dessa åt dig automatiskt.

Du kan själv sätta upp villkor som Nordnet AutoTrader handlar efter genom att använda färdiga strategier eller skriva egna script. Du får även tillgång till en avancerad flytande stop-loss funktion.

Kom ihåg att läsa igenom försäljningsvillkoren innan du beställer Nordnet AutoTrader.

Nordnet AutoTrader - 995 kronor.

Nordnet AutoTrader Bas kostar 995 kronor/kvartal inklusive moms.Betalning för programmet görs till Nordnets partner Autostock vid beställning via Paypal, kreditkort eller mot faktura.

Pris för realtidskurser.

Första gången du loggar in på Nordnet AutoTrader aktiveras realtidskurser automatiskt. Dessa kostar 99 kr i månaden men är gratis för Private Banking- och Active Trader-kunder. Om du önskar att avbeställa realtidskurser gör du detta via "Mina avtal och abonnemang".

Risker med Nordnet AutoTrader.

Nordnet AutoTrader kan användas som en avancerad tjänst för automatiserad bevakning av aktiemarknaden. Nordnet AutoTrader ger dig en möjlighet att skicka in en eller flera order till marknaden om vissa av dig förbestämda villkor uppfylls. Sättet att använda Nordnet AutoTrader är många och det är du själv som sätter gränserna. Vi rekommenderar att du noga studerar manualer och guider som du hittar på Autostock.se innan du börjar använda programmet och givetvis kan också Autostocks support-avdelning hjälpa dig med eventuella frågetecken.

Att tänka på.

Observera att det automatiskt görs en depåkontroll inför en köporder för att verifiera att det finns täckning för köpbeloppet. Motsvarande sker också inför en säljorder för att verifiera att din depå innehåller de aktier eller andra instrument du har för avsikt att avyttra.

Tänk även på att eftersom du inte kan lägga ut köpordrar på marknaden för fler instrument än vad du har täckning för, eller lägga ut säljordrar på marknaden att sälja aktier eller andra instrument du inte har (blankningsavtal undantaget), så kan en första order som redan ligger på marknaden konkurrera ut en andra order och hindra att denna skickas iväg.

Guider och manualer.

Vi kan inte nog understryka hur viktigt det är att du uppmärksammar att det föreligger särskilda risker vid användandet av Nordnet AutoTrader. Du bör speciellt notera riskerna med:

 • Felaktig information från börserna.
 • Avslutskurser som inte motsvaras av ett korrekt marknadsvärde
 • Kraftiga kurssvängningar i aktier eller andra instrument med låg omsättning
 • Avslut som tillkommit genom otillåten kursmanipulation
 • Förändringar i bolags aktiekapital eller andra liknande händelser och åtgärder, som emissioner, splittar, utdelningar och likande, som påverkar kursen för berört instrument.

Nämnda risker kan innebära att automatiskt kopplade order går iväg till marknaden och ger dig ett avslut som du inte alls hade tänkt dig.

Kundservice.

All support sköts av Autostock.
Telefon: +46 346 71 12 10 (måndag-fredag kl. 10.00-12.00)

E-post:info@autostock.se
Dessutom kan du få svar på flera frågor av andra användare i nedan forum.
Autostock forum

Har du funderingar om hur man skriver egna script så finns
Autostocks scriptskola

Autostock.

Autostock är en extern partner till Nordnet.
Autostock.se

Tänk på att.

En investering i värdepapper både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.