Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet
Female
Network.

Minska gapet. Öka sparandet.

Fler än hälften av alla kvinnor i Sverige saknar idag ekonomisk möjlighet att förändra sin livssituation. För att minska gapet mellan könen strävar vi mot att öka kvinnors sparande. Vi vill förmedla tips, inspiration och kunskap på vägen mot ekonomisk självständighet. För alla kvinnor. Vårt nätverk innebär en trygg plats för dig som vill utveckla ditt sparande, oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet.

Vi har precis startat upp ett nätverk för alla kvinnor som liksom vi tycker att sparande och investeringar är viktigt och roligt. Om du vill vara en del av Nordnet Female Network anmäler du dig här. Naturligtvis är även du som man välkommen att tipsa kvinnor i din närhet om nätverket.

Varmt välkommen till Nordnet Female Network!


 • Sociala relationer.
  Möjlighet att knyta band till andra kvinnor med intresse för sparande och investeringar.

 • Instagram.
  Inspiration och dialog, bara för kvinnor. Följ här.

 • Webinars.
  Inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte.

 • Nyhetsbrev.
  En gång i månaden med unikt innehåll och spännande statistik.

 • Kostnadsfritt.
  Att gå med i nätverket är helt gratis.

Det handlar om självständighet, om frihet. Att kvinnor sparar i lika hög utsträckning som män är en fråga om jämställdhet. Nu stänger vi gapet - tillsammans.

- Frida Bratt, sparekonom.

NFN-Frida-770x400.jpg

Våra sändningar.

Ta dina aktiekunskaper till nästa nivå.
Ta dina aktiekunskaper till nästa nivå.

Under en timme vässar vi våra aktiekunskaper med Nordnets sparekonom Frida Bratt och våra intressanta gäster, Charlotta Faxén, förvaltare på Lannebo Fonder och Elin Wiker, Analytiker på Humle Fonder.

Vägen mot ekonomisk jämställdhet.
Vägen mot ekonomisk jämställdhet.

Nordnets sparekonom Frida Bratt om det privatekonomiska landskap vi kvinnor befinner oss i. Det blir också en hel del tips på vägen mot ekonomisk jämställdhet.

Frågor och svar.