Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet
Female
Network.

Minska gapet. Öka sparandet.

Fler än hälften av alla kvinnor i Sverige saknar idag ekonomisk möjlighet att förändra sin livssituation. För att minska gapet mellan könen strävar vi mot att öka kvinnors sparande. Vi vill förmedla tips, inspiration och kunskap på vägen mot ekonomisk självständighet. För alla kvinnor. Vårt nätverk innebär en trygg plats för dig som vill utveckla ditt sparande, oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet.

Bli en av oss.

Om du vill vara en del av Nordnet Female Network anmäler du dig här. Naturligtvis är även du som man välkommen att tipsa kvinnor i din närhet om nätverket.

Varmt välkommen till Nordnet Female Network. Det är helt gratis att bli medlem.


 • Events & träffar.
  Möt andra investeringsintresserade kvinnor samtidigt som du fördjupar din egen kunskap. Vi bjuder på frukost eller lunch.

 • Webinars.
  Inspiration och kunskap, alltid med möjlighet att ställa egna frågor.

 • "Min sparresa".
  Ta chansen att inspirera andra, genom att dela din egen sparresa.

 • Nyhetsbrev.
  En gång i månaden med unikt innehåll och spännande statistik.

 • Instagram.
  Inspiration och dialog, bara för kvinnor. Följ här.

 • Kostnadsfritt.
  Att gå med i nätverket är helt gratis.

SE - CMS - Female Network - 770x460 - 001.jpg

Vill du lyckas med ditt sparande? Fråga en kvinna.

Idag saknar ungefär fyra av tio kvinnor ett eget sparande. Samtidigt visar data från Euroclear att kvinnors sparande i aktier under 2023 presterade bättre än männens. Genom Female Network vill vi uppmuntra fler kvinnor att öka sin ekonomiska självständighet.

Min sparresa.


Hos oss får du både inspirera, och inspireras av, andra kvinnor. Har du en sparresa som du vill dela med dig av? Skicka ett mejl till femalenetwork@nordnet.se så tar vi det därifrån.

Det handlar om självständighet, om frihet. Att kvinnor sparar i lika hög utsträckning som män är en fråga om jämställdhet. Nu stänger vi gapet - tillsammans.

- Frida Bratt, sparekonom.

NFN-Frida-770x400.jpg

Våra sändningar.

Bli en fondvinnare.
Bli en fondvinnare.

Den här gången djupdyker vi i fonder med målsättningen att du ska kunna skapa en riktigt vass fondportfölj. Dessutom får Frida Bratt besök av Tove Bångstad, Nordenchef på Amundi, som delar sin mångåriga framgångsresa.

Ta dina aktiekunskaper till nästa nivå.
Ta dina aktiekunskaper till nästa nivå.

Under en timme vässar vi våra aktiekunskaper med Nordnets sparekonom Frida Bratt och våra intressanta gäster, Charlotta Faxén, förvaltare på Lannebo Fonder och Elin Wiker, Analytiker på Humle Fonder.

Vägen mot ekonomisk jämställdhet.
Vägen mot ekonomisk jämställdhet.

Nordnets sparekonom Frida Bratt om det privatekonomiska landskap vi kvinnor befinner oss i. Det blir också en hel del tips på vägen mot ekonomisk jämställdhet.

Livets händelser ur ett ekonomiskt och juridiskt perspektiv.
Livets händelser ur ett ekonomiskt och juridiskt perspektiv.

Frida Bratt samtalar med advokat Emine Lundkvist om vanliga situationer och livshändelser som drabbar kvinnor, men ur ett juridiskt och ekonomiskt perspektiv.

Mer från Female Network.

Frågor och svar.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm