Hoppa till huvudinnehållet

Tidigare event

Thumbnail event NFN

Female Network: Lunchevent

Dag och tid: 30 maj 11:45

Är du nyfiken på att lära dig mer om hur du kan öka ditt finansiella självförtroende? Kvinnor har i lägre utsträckning än män ett eget sparande, och den ekonomiska jämställdheten är något vi aldrig bör sluta arbeta för.

Under ett lunchseminarium den 30 maj får du tillsammans med Nordnet Female Network möjlighet att lyssna till sparekonom Frida Bratt och jämställdhetsminister Paulina Brandberg. Det blir ett resonemang om det gap som finns mellan kvinnors och mäns sparande, varför Paulina tror att det är fler män än kvinnor som investerar på börsen och hur vi kan verka för att öka kvinnors finansiella självförtroende i allmänhet. Du som deltagare har möjlighet att ställa egna frågor till Frida och Paulina om allt från ekonomisk jämställdhet till aktier och investeringar.

Vi bjuder på lunch, kaffe och trevligt häng.

Begränsat antal platser så anmäl dig redan idag.

Plats: Nordnet huvudkontor - Alströmergatan 39, Stockholm
Tid: 11:45 - 13:00

Thumbnail: Spara med Ara

Spara med Ara

Dag och tid: 21 maj 12:00

Fondsparande kan vara ett bra alternativ för både nybörjaren och den mer erfarande, men varför ska man egentligen spara i fonder, och hur gör man det på bästa sätt?

På detta webbinarium får du praktiska tips och vägledning kring hur du väljer de bästa fonderna och vad du ska titta på för att lyckas så bra som möjligt. Nordnets investeringscoach Ara Mustafa går igenom vanliga misstag att undvika och alla knep som du behöver för att bygga din portfölj med de bästa fonderna. Webbinariet är live och du har därför möjlighet att ställa dina frågor direkt genom hela sändningen.

Inga förkunskaper krävs.

Varmt välkommen att anmäla dig!

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm