Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

Flytta din pension.

Enklare än någonsin.

Välkommen till ett enklare
och friare sparande.

Det ska löna sig att spara och nu är det enklare än någonsin att flytta din pension. Ge ditt pensionssparande större chans att växa. Utan höga eller onödiga avgifter.

Fyra skäl att flytta pensionen till oss.

  • Fondspara från 0 kr i avgift.

  • Välj från ett stort utbud av fonder.

  • Vi bjuder på flyttavgiften. Upp till 650 kr.

  • 100% digitalt. Snabbt och bekvämt.

210422_Nordnet_09_6317.jpg

En miljon mer i pension.

Låga avgifter och stort investeringsutbud.
Att betala höga eller onödiga avgifter riskerar att sluka stora delar av din pension. Hos oss kan du välja att spara i fonder från 0 kr i avgift eller skräddarsy din egna portfölj och välja bland över 1500 fonder. Du kan även spara i aktier eller ETF:er om du vill.

Avgifter som ser små ut på pappret riskerar att bli till stora belopp över tid. I vårt exempel där vi räknar med en 40-åring som flyttar sin pension till oss uppgår skillnaden till hela en miljon kronor.

Så kan du maximera din pension.
Den allmänna pensionen brukar motsvara ungefär halva din lön. Har du tjänstepension kan du räkna med att få ytterligare 10 - 15%. Men, det finns mycket du kan göra för att påverka din framtida lön. Och det är varken krångligt eller särskilt tidskrävande.

→ Ta mig till tipsen

Förklaring av exempel: Med en tjänstepension på 525 000 kr vid 40 års ålder och 6% i antagen avkastning varje år får du en pensionssumma om ca 4,6 mkr om du sparar hos oss, jämfört med ca 3,6 mkr om du sparar hos ett pensionsbolag som tar 0,65% i kapitalavgift och 240 kr i fast årsavgift. Pensionsåldern är 65 år och uttagsperioden 20 år. I exemplet har vi räknat med en genomsnittlig årlig avkastning på 6% (kapitaliserat månadsvis med 0,5% vilket ger en effektiv årsavkastning om 6,17%). Om vi istället räknar med det gemensamt framtagna avkastningsantagandet för prognosstandard på 1,90 procent blir skillnaden cirka 220 000 kronor.

Vanliga frågor om att flytta pension.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.