Hoppa till huvudinnehållet

Vilka webbläsare stödjer Nordnet?

Nordnet stödjer inte längre vissa webbläsare. Om du använder någon av dessa ber vi dig att uppdatera den för att få en bättre användarupplevelse på vår sajt framöver. Slå gärna på funktionen automatiska uppdateringar i din webbläsare så att du säkerställer att du alltid använder en uppdaterad webbläsare.

Vi stödjer och rekommenderar uppdaterade versioner av dessa webbläsare:

Därför är det viktigt att använda en uppdaterad webbläsare

Det finns flera anledningar till att vi gärna ser att du har en uppdaterad webbläsare.

Säkerhet. Äldre webbläsare drabbas lättare av intrång och andra säkerhetshot. Detta eftersom att det är lättare att utnyttja säkerhetshål i äldre webbläsare.

Hastighet. Med en uppdaterad webbläsare kommer du garanterat ha bästa möjliga förutsättningar att sidor laddas snabbare än med äldre versioner.

Funktionalitet. Vi testar vår sajt för de webbläsare som rekommenderas ovan. Även om vi gör tester för utdaterade webbläsare kan de orsaka problem när du använder våra tjänster och produkter.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer