Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

Flytta ditt sparande till Nordnet.

Samla ditt sparande.

Att samla ditt sparande hos oss skapar enkelhet och kontroll. Men det stannar inte där. Vi erbjuder flera fördelar för våra lojala och långsiktiga kunder, exempelvis förmånligt bolån.

Här har vi samlat allt du behöver veta för att flytta till oss. Flytten sätter du enkelt igång här direkt här på webben, helt kostnadsfritt.

Så enkelt flyttar du ditt sparande.

  1. 1

    Skicka in flyttansökan enkelt med hjälp av BankID.

  2. 2

    Vi kontaktar din nuvarande bank och påbörjar flytten.

  3. 3

    Flytten är klar! Njut av en enklare överblick över din ekonomi.

Vad vill du flytta?

Aktier, fonder och övriga värdepapper.

Du kan enkelt flytta in aktier, fonder och andra värdepapper från en ISK eller aktie- och fonddepå till oss. Flytten sätter du enkelt igång på några minuter med BankID. Har du inte BankID, kan du själv fylla i en flyttblankett och skicka in till oss. Du hittar blanketterna för respektive kontotyp nedan.


Flytta direkt med BankID


Är du inte kund? Öppna konto här.


Aktie- och fonddepå, investeringssparkonto och sparkonto omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden.

Varje kontohavare har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp om högst 1 050 000 kronor. Utöver detta belopp kan kontohavaren enligt lag under vissa förutsättningar få ersättning för vissa insättningar som hänförs till särskilt angivna händelser, t ex försäljning av privatbostad, med högst 5 miljoner kronor.

Riksgälden betalar ut ersättningen inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

Pension.

Hos många pensionsbolag riskerar din efterlängtade pension att ätas upp av avgifter. Så är det inte hos oss. Vi har skippat alla onödiga avgifter, du betalar bara för det du sparar i. Courtage för aktier eller förvaltningsavgift för fonder. Läs mer om att flytta pension här.

Vanliga frågor.

Flytta värdepapper utan BankID.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.