Private Banking.

Ta makten över ditt kapital.


Välkommen till en ny generation Private Banking.

Vårt mål är att du ska få ut maximalt av ditt sparande och dina investeringar, oavsett var du befinner dig i livet. Det är vår ledstjärna; i varje innovation, relation och tjänst.

Hos oss slipper du därför fasta, dolda eller onödiga avgifter. Istället får du tillgång till smarta verktyg och individuell service som gör det enklare för dig att ta makten över ditt kapital.

Nordnet Private Banking är för dig med 2,5 miljoner kronor eller mer i samlat kapital.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

Hur påverkas ditt kapital av fasta och rörliga avgifter hos din nuvarande bank?

Angivna avgifter medför att hela kapitalet försvinner p.g.a. avgiftsuttag under perioden

Så här mycket försvinner på grund av avgifterna

Beräkningen är framtagen för att ge exempel på hur avgifter riskerar att påverka dina pengar över tid. Beräkningens resultat utgör inte en utfästelse, ett råd eller en rekommendation. Beräkningen är en förenkling av verkligheten. I beräkningen har vi endast tagit hänsyn till ett begränsat antal parametrar (kapital, förväntad avkastning per år, spartid, fast årsavgift och rörlig avgift på kapitalet). Den förväntade avkastningen per år har i beräkningen fördelats jämt över varje månad och varje månad realiseras avkastningen och adderas till sparkapitalet. Det går inte att säga i förväg hur stor avkastningen blir i verkligheten, avkastningen i beräkningen är endast ett antagande. Sparande påverkas av inflation, skatteeffekter, valutakurser och avgifter, vilket vi inte har tagit hänsyn till i beräkningen. Beräkningen bygger inte på någon särskild sparform.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller felaktiga beräkningar som kan uppkomma.

*Stockholmsbörsens genomsnittliga årliga avkastning senaste 15 åren är 13,12%, inklusive utdelning och ränta på ränta-effekt (OMXSGI, 2002-12-30 till 2017-12-29). Utan utdelning är avkastningen 9,13% (OMXSPI). Observera att historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning.

Personlig service inom 30 sekunder.

Personlig service inom 30 sekunder.

Hör av dig till våra sparexperter och få hjälp direkt med dina
frågor eller funderingar.
Oavsett om det gäller pension, skatt eller juridik.

Hör av dig så berättar vi mer.
Ring 010-583 37 00.
Vi svarar alltid inom 30 sekunder.

Till din tjänst.

Hos oss får du världens bästa förutsättningar att lyckas med dina investeringar, oavsett var du befinner dig i livet.

Större kapital, lägre bolåneränta.

Dina samlade tillgångar bestämmer procentsatsen för räntan på ditt bolån. Många väljer att flytta sin pension till oss för att öka sitt kapital och på så vis få lägre ränta. Läs mer om vårt bolån.

Modern investeringshjälp.

Hos oss har du tillgång till ett av marknadens bredaste utbud av fonder och värdepapper. Om du vill ha hjälp att sätta ihop en portfölj anpassad till dina invidieuella behov hjälper vi dig naturligtvis med det.

Inspireras av de bästa.

Få inblick i framgångsrika investerares portföljer på Shareville och inspireras av våra aktie- och fondinspirationssidor.

Marknadens bästa kapitalförsäkring?

Med vårt prisbelönta aktielåneprogram får du som har kapitalförsäkring möjlighet till extra avkastning på ditt sparande, utan att dina innehav påverkas.

Exklusiva event och börsintroduktioner.

Utvecklas som person och investerare på våra uppskattade event. Som kund får du även tillgång till exklusiva börsintroduktioner, före alla andra.

Förmånligt courtage.

Hos oss får du våra allra bästa villkor. Lågt courtage och förmånlig utlåningsränta. Välj den courtageklass som passar dig, baserat på hur mycket du handlar. Till prislistan.

Högre pension.

Investera i ditt gamla jag och låt inte dina sparpengar ätas upp av onödiga avgifter. Att flytta din pension är enklare än du tror, vi hjälper dig dessutom med flytten. Ta reda på vad du kan flytta.

Investera i bolag utanför börsen.

Med en kapitalförsäkring slipper du deklarera köp och försäljningar i onoterade värdepapper. Dina vinster, utdelningar och ränteintäkter är dessutom skattefria. Till vår kapitalförsäkring.

Familjejuridisk rådgivning.

Få hälp med juridiskt korrekta avtal. 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt ingår på alla avtal hos Lexly. Vill du veta mer? Ring eller mejla oss.

Skatterättslig rådgivning.

Som kund hos oss får du alltid rabatt på juridiska och finansiella rådgivningstjänster. Hör av dig så berättar vi mer.

Oberoende analyser från Affärsvärlden.

Skillnaden mellan modern och traditionell Private Banking.

Hos oss.

Andra banker.

Inga fasta avgifter på ditt kapital.

5 – 50 000 kr i årlig avgift + 0,50 – 1 % kapitalavgift är vanligt.

Automatisk förvaltning i världsklass.

Aktiv förvaltning.

Tillgång till över 1 400 fonder.

Tillgång till bankens egna snäva urval.

Kapitalförsäkring utan avgifter och med aktielåneprogram.

Kapitalförsäkring med avgifter och utan aktielåneprogram.

Pension fri från onödiga avgifter.

360 kr i årlig avgift + 0,65 % kapitalavgift är vanligt.

Låg ränta och hög belåningsgrad inom värdepappersbelåning

Lägre belåningsgrad och högre ränta.

Sköt dina investeringar direkt i mobilen.

N/A

Tre frågor till dig som är inte är kund.

Att flytta dina pengar är ett stort men enkelt beslut när allt kommer omkring. Lyssna på Sara Silver Örman, Head of Private Banking och fundera på vad som är viktigt för dig och ditt kapital.

"Jag känner mig nöjd och privilegierad med tillgång till alla de produkter och tjänster som man kan begära - dygnet runt - och till förmånliga priser och villkor"

Albert Öjermark, Private Banking-kund.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Bra att veta om risker och avkastning.

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i fonden både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet på fondens produktsida på nordnet.se.