Hoppa till huvudinnehållet

Private Banking.

Ta makten över ditt kapital.

Välkommen till en ny generation Private Banking.

Vårt mål är att du ska få ut maximalt av ditt sparande och dina investeringar, oavsett var du befinner dig i livet. Det är vår ledstjärna; i varje innovation, relation och tjänst.

Hos oss slipper du därför fasta, dolda eller onödiga avgifter. Istället får du tillgång till smarta verktyg och individuell service som gör det enklare för dig att ta makten över ditt kapital.

Nordnet Private Banking är för dig med 2,5 miljoner kronor eller mer i samlat kapital.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig

Hur påverkas ditt kapital av fasta och rörliga avgifter hos din nuvarande bank?

Kapital
2 500 000 kr
Spartid
15 år
Avkastning per år* (efter avkastningsskatt)
7 %
Rörlig avgift
0,65 %
Fast avgift
10 000 kr/år
Så här mycket försvinner på grund av avgifterna
848 423 kr

Hos oss betalar du bara för det du behöver och vill ha. Vill du veta mer? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig

Snabb personlig service.

Hör av dig till våra sparexperter och få hjälp direkt med dina frågor eller funderingar kring till pension, skatt, juridik och mycket annat. Eller lämna dina uppgifter nedan, så hör vi av oss så fort som möjligt.

Ring 010-583 37 00.

Till din tjänst.

Hos oss får du världens bästa förutsättningar att lyckas med dina investeringar, oavsett var du befinner dig i livet.

Större kapital, lägre bolåneränta.

Dina samlade tillgångar bestämmer procentsatsen för räntan på ditt bolån. Många väljer att flytta sin pension till oss för att öka sitt kapital och på så vis få lägre ränta. Läs mer om vårt bolån.

Modern investeringshjälp.

Hos oss har du tillgång till ett av marknadens bredaste utbud av fonder och värdepapper. Om du vill ha hjälp att sätta ihop en portfölj anpassad till dina individuella behov hjälper vi dig naturligtvis med det.

Inspireras av de bästa.

Få inblick i framgångsrika investerares portföljer på Shareville och inspireras av våra aktie- och fondinspirationssidor.

Marknadens bästa kapitalförsäkring?

Med vårt prisbelönta aktielåneprogram får du som har kapitalförsäkring möjlighet till extra avkastning på ditt sparande, utan att dina innehav påverkas.

Event och placeringserbjudanden.

Utvecklas som person och investerare på våra uppskattade event. Som kund får du även tillgång till börsintroduktioner och exklusiva placeringserbjudanden.

Förmånligt courtage.

Hos oss får du våra allra bästa villkor. Lågt courtage och förmånlig utlåningsränta. Välj den courtageklass som passar dig, baserat på hur mycket du handlar. Till prislistan.

Vi hjälper dig med stora ordrar.

Via våra mäklare hjälper vi dig att få en bättre kurs om du ska handla stora ordrar relativt till ditt värdepapper. Vi kan söka upp block eller sätta upp automatiska handelsregler. Vi kan även komma åt handel på andra platser än Nasdaqs börser.

Högre pension.

Att flytta din pension är enklare än du tror och givetvis hjälper vi dig med det praktiska. Kom ihåg, ju tidigare du flyttar desto mer kan du spara. Läs mer och flytta.

Investera i bolag utanför börsen.

Med en kapitalförsäkring slipper du deklarera köp och försäljningar i onoterade värdepapper. Dina vinster, utdelningar och ränteintäkter är dessutom skattefria. Till vår kapitalförsäkring.

Familjejuridisk rådgivning.

Få hjälp med juridiskt korrekta avtal. 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt ingår på alla avtal hos Lexly. Vill du veta mer? Ring eller mejla oss.

Skatterättslig rådgivning.

Som kund hos oss får du alltid snabb tillgång till skatterådgivning. Hör av dig så berättar vi mer.

Tjanster-PrivateBanking-770x400.jpeg
Oberoende analyser från Affärsvärlden.

Som kund hos oss får du Affärsvärlden gratis i sex månader. Därefter betalar du halva priset. Du får även rabatt på tjänster och investeringsverktyg från Investtech.

SE_PB-bolan-770x400.jpeg
Marknadens lägsta listränta på bolån: 2,40%*.

Med vår transparenta räntetrappa slipper du förhandla om räntan på ditt bolån. Ju större sparande du har hos Nordnet, desto lägre ränta kan du få (2,40%* - 3,79%).

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (22-10-01). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50% och minst 15 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 3,79%, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 3 158 kr och en total kreditkostnad om 2 137 000 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Skillnaden mellan modern och traditionell Private Banking.

Hos oss.
Andra banker.
Inga fasta avgifter på ditt kapital.
5 – 50 000 kr i årlig avgift + 0,50 – 1 % kapitalavgift är vanligt.
Automatisk förvaltning i världsklass.
Aktiv förvaltning.
Tillgång till över 1 600 fonder.
Tillgång till bankens egna snäva urval.
Kapitalförsäkring utan avgifter och med aktielåneprogram.
Kapitalförsäkring med avgifter och utan aktielåneprogram.
Pension fri från onödiga avgifter.
360 kr i årlig avgift + 0,65 % kapitalavgift är vanligt.
Låg ränta och hög belåningsgrad inom värdepappersbelåning
Lägre belåningsgrad och högre ränta.
Sköt dina investeringar direkt i mobilen.
N/A

"Jag känner mig nöjd och privilegierad med tillgång till alla de produkter och tjänster som man kan begära - dygnet runt - och till förmånliga priser och villkor"


Albert Öjermark, Private Banking-kund

Vill du bli Private Banking-kund?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.