Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

Nordnet Markets.

En värld av möjligheter. I upp- och nedgång.

Investera i aktier, råvaror och index. Med hävstång.

Börshandlade produkter öppnar dörren till världens finansiella marknader och möjliggör direkt exponering mot en mängd olika tillgångsslag. Spekulera i både upp- och nedgång och handla courtagefritt på orders över 1000 kr.

  • Courtagefritt vid order över 1000 kr.

  • Brett urval av underliggande tillgångar.

  • Upp till 20x hävstång.

  • Konkurrenskraftiga spreadar.

Index


Investera i nordiska, europeiska och amerikanska aktieindex som t.ex. det amerikanska S&P500, tyska DAX eller svenska OMXS30 med hävstång upp till 20 gånger.

→ Till våra indexprodukter

Aktier


Få hävstång på en aktieexponering mot enskilda aktier som annars kan vara svåråtkomliga. Handla produkter som utvecklas positivt även om den underliggande aktien skulle falla i värde.

→ Till våra aktieprodukter

Råvaror


Handla i råvaror som annars kan vara svåra för privatpersoner att nå. Vi erbjuder råvaruprodukter på bland annat olja, guld och silver.

→ Till våra råvaruprodukter

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att dessa produkter inte är lämpade för alla. De är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning och det är inte säkert att du får tillbaka de pengar du investerat.

→ Läs mer om riskerna

Vad är börshandlade produkter?

Tillgång till svåråtkomliga marknader.

Börshandlade produkter är en genväg och möjlighet att exponera sig mot en mängd tillgångsslag som annars kan vara dyra eller svåråtkomliga för dig som privatperson. Produkterna har en mängd olika egenskaper. Vissa ger avkastning när den underliggande tillgången stiger och andra när den faller. Vissa produkter har en fastställd löptid, andra inte. Det finns även flera möjligheter att handla med eller utan hävstång.Både avkastningsmöjligheterna och riskerna skiljer sig markant åt i de olika alternativen. Det är därför viktigt att du sätter dig in i hur de olika börshandlade placeringarna fungerar innan köp.

→ Läs mer om våra produkter

Möjligheter i upp- och nedgång.

Den gemensamma nämnaren för börshandlade produkter är att avkastningen är kopplad till en underliggande tillgång, till exempel en aktie, ett aktieindex, eller en råvara.De börshandlade produkter som vi erbjuder är noterade på börsen och kan köpas och säljas under dagen i både små och stora poster. Du kan alltså dra nytta av både upp- och nedgångarna på börsen.För att handla börshandlade produkter bör du ha erfarenhet, intresse och god kunskap om de finansiella marknaderna.

Vanliga frågor och svar.

Finner du inte svar på din fråga nedan? Läs gärna mer om produkterna i våra produktbroschyrer eller besök våra kundservicesidor

Support eller feedback?

Hör gärna av dig till oss. Nordnet Trading Support finns tillgänglig inom 30 sekunder. Är du Active Trader har du dessutom ett VIP-nummer direkt till Nordnets mäklare.

Telefon: 010-583 31 99

E-post: info@nordnet.se

Twitter: @NordnetSE

SE-NN-markets-support-770x400.jpeg