Hoppa till huvudinnehållet

Investera i aktier, med hävstång.


Möjligheter i upp- och nedgång.

Tror du toppen är nådd i ett enskilt bolag eller vill positionera dig för en kommande nedgång? Då kan börshandlade produkter med exponering mot enskilda aktier vara intressant då du kan få avkastning även om aktien faller i värde.

Du kan även få hävstång på en exponering mot aktier som annars kan vara svåra att få tillgång till; aktier noterade på en utländsk börs till exempel. Vi erbjuder ett brett utbud av börshandlade produkter på aktier noterade från hela världen.

Bra att veta om risker och avkastning.


Produkterna som beskrivs på den här sidan är inte lämpade för alla investerare. Samtliga produkter är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper. Alla investeringar i finansiella instrument är förenade med risk och kan både öka och minska i värde. Med en hävstångsprodukt är risken stor att du förlorar hela det investerade kapitalet.

Läs mer om riskerna

Handla med underliggande från flera regioner.

Ta del av vårt utbud av börshandlade produkter.

Läs mer om Bull & Bear, Mini Futures, Unlimited Turbos med olika hävstång. Nordnet Markets erbjuder även Trackers som inte har någon hävstång.

Till utbudet

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att dessa produkter inte är lämpade för alla. De är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning och det är inte säkert att du får tillbaka de pengar du investerat.

Läs mer om riskerna