Hoppa till huvudinnehållet

Video

1200x628_alexander_2

Investmentbolaget Spiltan kommer att börja handlas på den nya veckohandels plattformen NGM PepMarket. Detta är en ny marknadsplats där aktier handlas en gång i veckan och du kan givetvis äga aktierna via ISK eller Kapita

Se alla

Mest lästa

veckansagenda
Veckans agenda
Denna vecka rapporterar Clas Ohlson på onsdag, Systemair på torsdag samt Sectra och Svolder på fredag. Kapitalmarknadsdagar hålls av ABB och Skanska på tisdag, Bergs Timber på onsdag, Inwido och Haldex på torsdag.
Alex
Råvarorna som rusar
Det pratas mycket om inflation och råvarupriserna skvallrar om att det börjar hända en del i realekonomin. Här kommer en lägesuppdatering från råvarumarknaden och vart priserna har rört sig mest.
frida(1)
Så hittar du inflationsvinnarna
Biter sig inflationen fast kan det vara bra att känna till vilka bolag och sektorer som generellt är vinnare vid stigande inflation. Nordnets sparekonom Frida Bratt listar vad du ska titta efter.
afv-bilder_DSC7491_1200x430
Nya köpvärda aktier och IPO:er
Läs vad Affärsvärlden tycker om Sandvik, Smart Eye, Bubbleroom, Nattaro Labs, ICA, Acast, Opter, Storytel med flera. Vi bjuder också på nyheter kring Afv-portföljen, IPO-kommentarer, Serieförvärvare och Råduppföljning.

Senaste videos

Investerardagen 2 december 2021
Alex
Spiltan-aktien börsnoteras på NGM PepMarket
1200x628_alexander_2
5 snabba med börsaktuella Netel
Stockholm-2