Video

Det börjar bli dags att runda av detta väldigt händelserika börsåret.Vilka börser, tillgångsklasser och sektorer leder återhämtningen kollar vi närmare på. Här kommer en årssummering.

Se alla

Mest lästa

Veckans agenda
Den svenska rapportsäsongen drar igång på torsdag med Avanza, Investor och Sandvik, följt av Castellum på fredag. New York-börserna har helgstängt på måndag för Washingtons födelsedag. ECB lämnar räntebesked på torsdag.
Så hittar du klimatvänliga aktier
Megatrenden hållbarhet fortsätter med oförminskad styrka 2021. Att spara hållbart är inte alldeles enkelt, men det finns några saker att tänka på för den som vill hitta klimatvänliga aktier till portföljen.

Senaste videos

Reflektioner från ett historiskt börsår
Därför behöver du mer säkerhetsmarginal
Att spara i ETF:er

Flytträttsklockan

Flytträttsklockan visar hur lång tid det har gått sedan riksdagen beslutade att finansmarknadsminister Per Bolund måste återkomma med skarpa åtgärder för att få ned flyttavgifterna inom pensionssparande, och hur mycket pengar spararna har betalat i skalavgifter för fond- och depåförsäkring inom den individuella tjänstepensionen sedan dess – en siffra som säkerligen hade varit betydligt lägre med en fungerande flytträtt.

TID

PENGAR

3 071 286 328 SEK