Video

Som investerare är det viktigt att minimera permanent förlust av sitt kapital. Det betyder i praktiken att man har koll på risken och att potentialen är högre i aktierna än risken på nedsidan. Hur man i praktiken kan gör

Se alla

Mest lästa

Veckans agenda
Den svenska rapportsäsongen drar igång på torsdag med Avanza, Investor och Sandvik, följt av Castellum på fredag. New York-börserna har helgstängt på måndag för Washingtons födelsedag. ECB lämnar räntebesked på torsdag.
Så hittar du klimatvänliga aktier
Megatrenden hållbarhet fortsätter med oförminskad styrka 2021. Att spara hållbart är inte alldeles enkelt, men det finns några saker att tänka på för den som vill hitta klimatvänliga aktier till portföljen.

Senaste videos

Reflektioner från ett historiskt börsår
Därför behöver du mer säkerhetsmarginal
Att spara i ETF:er

Flytträttsklockan

Flytträttsklockan visar hur lång tid det har gått sedan riksdagen beslutade att finansmarknadsminister Per Bolund måste återkomma med skarpa åtgärder för att få ned flyttavgifterna inom pensionssparande, och hur mycket pengar spararna har betalat i skalavgifter för fond- och depåförsäkring inom den individuella tjänstepensionen sedan dess – en siffra som säkerligen hade varit betydligt lägre med en fungerande flytträtt.

TID

PENGAR

3 088 629 356 SEK