Hoppa till huvudinnehållet

Investera i råvaror, med hävstång.


Få exponering i upp- och nedgång.

Våra börshandlade produkter på råvaror möjliggör exponering mot priset i en enskild råvara utan att du fysiskt behöver köpa den underliggande tillgången. Våra produkter med råvaror som underliggande tillgång följer prisförändringarna i den underliggande terminen produkten är kopplad till.

Historiskt sett har investeringar i råvaror varit svårt för privatpersoner att nå. Detta på grund av att de terminskontrakt som råvaror handlas i ofta är väldigt dyra samt att de handlas på svåråtkomliga marknadsplatser dit privatpersoner normalt sett saknar åtkomst.


Bra att veta om risker och avkastning.

Produkterna som beskrivs på den här sidan är inte lämpade för alla investerare. Samtliga produkter är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper. Alla investeringar i finansiella instrument är förenade med risk och kan både öka och minska i värde. Med en hävstångsprodukt är risken stor att du förlorar hela det investerade kapitalet.

Läs mer om riskerna

Ett urval av våra produkter på råvaror.

NordnetMarkets-Ravaror-image3-770x325

SilverNordnetMarkets-Ravaror-image4-770x325

Kopparplattform.png

Naturgaspalladium.png

PalladiumTa del av vårt utbud av börshandlade produkter.

Läs mer om Bull & Bear, Mini Futures, Unlimited Turbos med olika hävstång. Nordnet Markets erbjuder även Trackers som inte har någon hävstång.

Till utbudet

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att dessa produkter inte är lämpade för alla. De är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning och det är inte säkert att du får tillbaka de pengar du investerat.

Läs mer om riskerna