Hoppa till huvudinnehållet

Hej
entreprenör.

Du står för visionen.
Vi står bakom dig, hela vägen.

Nordnet startades av entreprenörer, har utvecklats och ägs idag av entreprenörer. Vi vet vilka utmaningar entreprenörskapet innebär. Hos oss får du därför tillgång till personlig service och marknadens mest kompletta utbud av finansiella produkter.

Vi hjälper dig utifrån dina specifika behov oavsett om du befinner dig i startgroparna, funderar på en exit eller är någonstans där emellan.

Att belönas med utmärkelsen Årets Småföretagarbank är ett bevis på att vår helhetslösning uppskattas av våra kunder men även att hårt jobb lönar sig.

Nyhet! Nu har vi sparkonto med ränta, läs mer här.

Vill du att vi kontaktar dig?

"Vi ser till helheten och erbjuder de bästa lösningarna för företaget, entre­prenören och de anställda."

Nordnets Sverigechef Gabrielle Hagman

770x350_gabrielle.jpg
Smiling woman

Personlig service.

Som entreprenörskund har du alltid ett team av experter till din tjänst. Tillsammans identifierar vi konkreta behov och förslår lösningar för att nå dina och bolagets mål.

Private Banking.

Höga krav på service och tjänster är ofta en gemensam nämnare hos våra entreprenörs- och Private Banking-kunder. Hos oss får du ett dedikerat serviceteam och förstklassiga tjänster för din privatekonomi och dina investeringar.

Kapitalförsäkring för företag.

Företagsägd kapitalförsäkring är ett enkelt, flexibelt och i många fall skattemässigt fördelaktigt sätt att placera företagets överlikviditet. Med kapitalförsäkring slipper företaget redovisa köp- och säljtransaktioner samtidigt som sparandet är fritt från vinstskatt och kapitalavgifter. Vi har dessutom ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden.

Onoterade värdepapper.

Nordnets kapitalförsäkring för onoterade värdepapper vänder sig till privatpersoner och entreprenörer som äger eller vill investera i bolag som inte är noterade på börsen. Du slipper deklarera köp och försäljningar och dina vinster, utdelningar och ränteintäkter är skattefria. Istället betalar du en låg årlig schablonskatt. Du som investerar måste vara okvalificerad ägare.

Tjänstepension.

Med våra smidiga tjänstepensionslösningar får du och dina anställda ett pensionssparande fritt från onödiga avgifter. En fördel som kan betyda mer i pension till dina anställda men som även kan gynna ditt företags attraktionskraft när du ska rekrytera ny personal. Hos oss skapar du enkelt en komplett tjänstepension med samma förmåner som stora företag med kollektivavtal erbjuder.

Direktpension.

En företagsägd kapitalförsäkring kan fungera som en direktpension. Det innebär att ditt företag kompletterar ett eventuellt tjänstepensionssparande med ytterligare en pension.

Till skillnad från övrigt pensionssparande är pengarna inte bundna på samma sätt som i ett tjänstepensionssparande, vilket möjliggör återföring av pengar till bolaget. Direktpension kan också användas vid tidigarelagd pensionsavgång.

Sparkonto.

Om du inte vill ha dina sparpengar placerade i värdepapper kan du välja att placera dem på ett sparkonto hos oss. Med vårt sparkonto har du självklart fria uttag och betalar inga avgifter.

Vilande bolag.

Om du funderar på att sälja ditt företag så erbjuder vi en av marknadens främsta sparprodukter. Med vilande bolag minskar du skatten vid eventuell försäljning tack vare gällande skattelagstiftning. Upptäck också vårt omfattande utbud av placeringar och möjligheter att skräddarsy en portfölj efter dina förutsättningar.

Juridisk expertis.

Som kund hos oss har du tillgång till juridisk expertis via vår samarbetspartner, Lexly. Juristerna hos Lexly hjälper dig med allt från kompanjonavtal till äktenskapsförord, testamente och du har 20 procent rabatt på alla avtal.

Bolån.

Storleken på ditt samlade sparande avgör din boränta. Företagskonton, pensionsförsäkringar och medsökandes gemensamma tillgångar räknas. Vill du flytta dina tillgångar så hjälper vi dig med praktiska. Det är en av många saker du får hjälp med som entreprenörskund hos oss.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm