Investera i ditt
gamla jag.

Din pension är din framtida lön.

Du kommer vara den du är idag även den dagen du går i pension. Däremot lär din inkomst förändras, vilket gör pensionssparandet till ditt livs viktigaste sparande. För även om pensionen känns avlägsen idag så är det nu du lägger grunden för din framtida lön.

Din pension består av tre delar, allmän pension, tjänstepension och privat sparande. De två översta delarna i pyramiden kan du själv påverka och de gör stor skillnad för din framtida lön.

Har du frågor kring din pension, kontakta oss på info@nordnet.se eller ring oss på 010-583 30 00.

pension

Slipp onödiga avgifter.

Upptäck 500 000 skäl att flytta din pension till oss.

→ Till flytta pension

Öka din framtida lön.

Pensionsspara i de värdepapper du vill.
På dina villkor.

→ Till privat pensionssparande

För arbetsgivare.

Pensionslösningar utan krångel och onödiga avgifter.

→ Till tjänstepension

Bli en bättre investerare med Shareville.

Bli medlem i Nordens största nätverk av influencers inom sparande.

→ Till Shareville

Få en skräddarsydd fondportfölj.

Digitala Fondrådgivaren guidar dig till fonder som passar dig.

→ Till Fondrådgivaren

Topplistor och inspiration.

Med bra inspiration kan du ta dina investeringar till nästa nivå.

→ Fondinspiration

Frågor och svar.

Ja, vi har personlig service oavsett vilka behov du har. Som privatkund kan du ringa vår kundservice alla vardagar. Här får du hjälp med allt från praktiska funderingar till vägledning i hur du väljer placeringar som passar just dig. Kundservice nås på 010-583 30 00 eller info@nordnet.se.

Våra företagskunder har en egen företagsservice dit alla frågor om tjänstepension är välkomna. Inom företagsservice arbetar erfarna och kompetenta medarbetare med stor kunskap inom pension och försäkring.

Vi har inga onödiga avgifter eftersom det drabbar dig som kund. Av den enkla anledningen kostar det inte något att vara kund hos oss. Vi tar heller inte betalt för våra konton, och vissa fonder är faktiskt helt gratis.

Samtidigt jobbar vi inte gratis på Nordnet. Här förklarar vi hur vi tjänar pengar på pensionsaffären.

Egenföretagare med anställda väljer ofta att teckna tjänstepension för sig själv och sina anställda. Det ger ekonomisk frihet och trygghet om något oförutsett skulle inträffa. Här kan du läsa mer om Nordnets tjänstepension – utan onödiga avgifter.

För dig som entreprenör har vi tagit fram ett skräddarsytt paket med lösningar från det att du startar upp firman tills det är dags att göra en exit. Självklart med en hög grad av personlig service. Läs mer om vårt koncept för entreprenörer.

Tänk på att.

En investering i värdepapper både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.