Hoppa till huvudinnehållet

Framtidssäkra
din pension.

Framtidssäkra din pension.

Pensionsspara utan onödiga avgifter.

Även om pensionen känns avlägsen idag så är det nu du lägger grunden för din framtida lön. Nordnet erbjuder moderna digitala pensionslösningar för privatpersoner och företag. Alltid utan onödiga avgifter, för att din pension ska få de bästa förutsättningarna att växa.

Klicka dig vidare via länkarna nedan för att läsa mer. Har du frågor kring din pension, är du välkommen att kontakta oss på info@nordnet.se eller 010-583 30 00.

pension

Flytta privat pensions­sparande och tjänste­pension.

Spara tusenlappar genom att flytta din pension till Nordnet. Vi hjälper dig att få koll på dina pensioner och vad du kan flytta till oss.

→ Flytta pension

Kom längre med privat pensions­sparande.

Välj bland vårt breda utbud av fonder och akiter. Med en kapitalförsäkring kan du få månatliga utbetalningar.

→ Privat pensionssparande

Tjänstepension för dig som arbetsgivare.

Pensionssparande för dig och dina anställda med sjukförsäkring, premiebefrielse och 0 % i kapitalavgift.

→ Tjänstepension på fem minuter

Bli en bättre investerare med Shareville.

Bli medlem i Nordens största nätverk av influencers inom sparande.

→ Till Shareville

Hållbarhet genom livet.

Med vår nya pensionsfond får du ett hållbart pensionssparande.

→ Nordnet Hållbar Pension

Topplistor och inspiration.

Med bra inspiration kan du ta dina investeringar till nästa nivå.

→ Fondinspiration

Frågor och svar.

Ja, vi har personlig service oavsett vilka behov du har. Som privatkund kan du ringa vår kundservice alla vardagar. Här får du hjälp med allt från praktiska funderingar till vägledning i hur du väljer placeringar som passar just dig. Kundservice nås på 010-583 30 00 eller info@nordnet.se.

Våra företagskunder har en egen företagsservice dit alla frågor om tjänstepension är välkomna. Inom företagsservice arbetar erfarna och kompetenta medarbetare med stor kunskap inom pension och försäkring.

Vi har inga onödiga avgifter eftersom det drabbar dig som kund. Av den enkla anledningen kostar det inte något att vara kund hos oss. Vi tar heller inte betalt för våra konton, och vissa fonder är faktiskt helt gratis.

Samtidigt jobbar vi inte gratis på Nordnet. Här förklarar vi hur vi tjänar pengar på pensionsaffären.

Egenföretagare med anställda väljer ofta att teckna tjänstepension för sig själv och sina anställda. Det ger ekonomisk frihet och trygghet om något oförutsett skulle inträffa. Här kan du läsa mer om Nordnets tjänstepension – utan onödiga avgifter.

För dig som entreprenör och företagare har vi tagit fram ett skräddarsytt paket med lösningar från det att du startar upp firman tills det är dags att göra en exit. Självklart med en hög grad av personlig service. Läs mer om vårt koncept för företag.

Tänk på att.

En investering i värdepapper både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.