Hoppa till huvudinnehållet

Active Trading.

Vi ger dig som trader de bästa möjligheterna att lyckas.

Ta din trading till nästa nivå.

Upptäck fördelarna med oöverträffad stabilitet, flexibilitet och individuell anpassning. Som Active Trading-kund har du alltid snabb personlig tillgång till ett dedikerat team av specialister.

Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss.

Grundkravet för tillgång till Active Trading är minst 2 000 SEK i erlagt courtage per månad, vilket motsvarar omkring 40 affärer. Vi gör dock alltid en helhetsbedömning med hänsyn till dina individuella önskemål.


 • Stabilitet.
  Vi tummar inte på kvalitet eller kontinuitet och lägger stort fokus vid att optimera prestandan för att konstant förbättra stabiliteten på vår plattform.

 • Skräddarsytt courtage och möjlighet till buntade notor.
  Möjlighet att anpassa ditt courtage beroende på vad och hur mycket du handlar. Från 0,034 % och nedåt.

 • Professionella handelsprogram.
  Välj mellan Infront Web Trader med grundläggande funktionalitet eller Infront Active Trader som ger dig mer avancerade möjligheter. För dig som vill bygga din egen lösning finns möjlighet att ansluta dig till Nordnets API.

Exklusivt för dig som Active Trading-kund.

770x300-ActiveTrader-Erbjudande


VIP-nummer till mäklare och tradingsupport.

Få hjälp med allt du behöver, när du behöver det. Som Active Trading-kund har du alltid snabb personlig tillgång till ett dedikerat team av specialister.

Bolån för traders.

Vi har möjlighet att räkna din handel som lånegrundande inkomst. Stort kapital och låg belåningsgrad är lika med låg bolåneränta.

Oberoende aktieanalyser från Affärsvärlden.

Få marknadens mest heltäckande analystjänst Affärsvärlden med b.la. dagliga aktieanalyser via mejl gratis under ett halvår, därefter till 50% rabatt.

Rådgivning inom skatt och juridik.

Få snabb och smidig hjälp med skatterättsliga frågor till förmånligt pris. Du har också möjlighet att få hjälp med familjejuridiska frågor som testamente och framtidsfullmakt.

Intradagslimit.

Nordnet erbjuder möjligheten till intradagslimit. Det innebär i korthet att du som aktiv handlare får möjlighet att handla för mer än bara ditt eget kapital.

Börsrummet.

För våra allra mest aktiva tradingkunder finns möjligheten att handla i vårt börsrum i centrala Stockholm. Platserna är mycket begränsade. Hör av dig för mer information.

Buntning.

I alla courtagemodeller för dig som Active Trading-kund ingår minst tre bunt för order på de nordiska huvudlistorna med upp till tio kursnivåer på varje nota. Flera orders kan därför buntas ihop och endast en, istället för tre avräkningsnotor upprättas. Du betalar alltså bara ett courtage för de tre transaktionerna.

Exklusiva event och nätverk.

Utveckla dina kunskaper och ditt nätverk tillsammans med andra traders på våra uppskattade events.

Blankning.

Vi erbjuder blankning på runt 300 bolag i Norden via vår plattform, fler aktier finns också tillgängliga att blanka genom våra mäklare. Utöver det finns även ett stort utbud av aktier som går att blanka intradag. Möjligheten till intradagsblankning är begränsad och erbjuds restriktivt till våra mest aktiva kunder.

Teknisk analys via Investtech.

Du får analysverktyget Investtech gratis i 3 månader och därefter till en bra rabatt. Få färdiga tekniska analyser, gör en hälsokontroll på din portfölj eller hitta inspiration till din nästa investering.

Djupdyk i aktieanalys med Börsdata.

Du får tillgång till att prova Börsdatas kraftfulla analysplattform gratis i sex månader, därefter möjligt att fortsätta prenumerera till 25% rabatt.

Hjälp med deklaration.

Med vår deklarationstjänst får du en sammanställning av din realiserade vinst eller förlust, samt en K4-blankett som PDF. Tjänsten kan även användas som ett verktyg för att planera din handel då du får en enkel överblick över dina resultat under året.

Förmånliga inlåningsräntor.

Få särskilt förmånliga räntor på sparkonto, ISK och kapitalförsäkring. Se prislistan för aktuella räntor.

Sparkonto och ISK omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden.

Varje kontohavare har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp om högst 1 050 000 kronor. Utöver detta belopp kan kontohavaren enligt lag under vissa förutsättningar få ersättning för vissa insättningar som hänförs till särskilt angivna händelser, t ex försäljning av privatbostad, med högst 5 miljoner kronor.

Riksgälden betalar ut ersättningen inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.
Fler skäl att bli Active Trading-kund hos oss.

 • Aktiehandel på 14 marknadsplatser.

 • Derivathandel på ISK.

 • Handel i futures på de nordiska börserna.

 • Handel via mäklare på Euronext.

 • Rapportpresentationer och bolagsdata från Quartr.

 • Månadsbrev specifikt för AT-kunder.

Professionella handelsprogram.

Infront är ett av de främsta handelsprogrammen på marknaden och uppskattas av både proffs och traders. Som Active Trading-kund hos Nordnet får du Infront Web Trader utan extra kostnad.

Infront Web Trader.

Infront Web Trader är perfekt för dig som är ute efter ett handelsprogram med grundläggande funktionaliteter och anpassade tilläggsfunktioner. Gratis för dig som är Active Trading-kund.

 • Teknisk och fundamental analys.

 • Realtidskurser och nyheter.

 • Historisk mäklarstatistik.

 • Snabb orderläggning.

 • Möjlighet att anpassa arbetsytor.


Infront Active Trader.

Infront Active Trader är anpassat för dig som handlar aktivt och ställer högre krav än den funktionaliteten Infront Web Trader erbjuder. Gratis vid avlagt courtage om minst 5 000 SEK per månad.

 • Avancerade tekniska analysverktyg.

 • Historiska och intradagsgrafer.

 • Prislarm och nyheter.

 • Fundamentala analyser och prognoser.

 • Nyheter från alla ledande nyhetskällor.


Nordnet API.

Genom vårt offentliga API har du möjligheten att koppla egenutvecklade handelsapplikationer och program direkt till Nordnet-plattformen. För dig med stor erfarenhet av värdepappershandel och programmering kan detta vara en möjlighet att skräddarsy din Nordnet-handelsupplevelse.

 • Skräddarsydd handelsupplevelse.

 • Möjlighet till egen applikationsutveckling.

 • Realtid på Nasdaq norden.


Jag kommer aldrig sluta kämpa för att våra trading­kunder ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas.

Axel Karlsson, Active Trading & Community Manager på Nordnet.


Sociala medier:


770x400-Active-Trader-Axel.jpg

Intresserad av fördelarna med Active Trading?

Ring vår tradingsupport på 010 - 583 31 99 så hjälper vi dig komma i gång.


770x400-Active-trader-NNMarkets.jpg

Nordnet Markets.

Investera i aktier, råvaror och index. Med hävstång. Börshandlade produkter öppnar dörren till världens finansiella marknader och möjliggör direkt exponering mot en mängd olika tillgångsslag. Spekulera i både upp- och nedgång och handla courtagefritt på orders över 1000 kr.


 • Över 13 000 produkter.

 • Över 275 underliggande.

 • Index, aktier, råvaror, valuta.

 • Konkurrenskraftiga spreadar.

 • Investera i upp- och nedgång.

 • Tar emot produktförfrågningar.


Till Nordnet Markets

FAQ.

Tänk på att.

Produkterna som beskrivs på den här sidan är inte lämpade för alla investerare. Samtliga produkter är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper. Alla investeringar i finansiella instrument är förenade med risk och kan både öka och minska i värde. Med en hävstångsprodukt är risken stor att du förlorar hela det investerade kapitalet.

Produkter inom Nordnet Markets är courtagefria om du lägger en order via vår hemsida eller via någon av handelsapplikationerna Infront, AutoTrader eller Next API där värdet på ordern är högre eller lika med 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. För telefonorder via mäklare och/eller order understigande 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR utgår courtage enligt Nordnets vid var tid gällande prislista. Vid handel med produkter i annan valuta än din kontovaluta tillkommer en automatisk växlingsavgift om du inte har ett aktivt valutakonto på din depå.

Belåning med värdepapper som säkerhet är förknippat med en betydande risk. Om kursen på de aktier och fonder som du har köpt med lånade medel går ned är du fortfarande skyldig att betala tillbaka hela lånebeloppet plus ränta. Om din utnyttjade kredit överstiger det sammanlagda belåningsvärdet av tillgångarna i din depå blir du överbelånad. Detta är inte tillåtet. Om du ändå blir överbelånad måste du omedelbart täcka underskottet. I annat fall riskerar du bland annat tvångsförsäljning av dina värdepapper. Det kan medföra en förlust, som kan överskrida storleken av det ursprungliga lånebeloppet.


© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm