Hoppa till huvudinnehållet

Sparpodden

#sparpodden - en podd om sparande och investeringar där lyssnarna sätter agendan. Nytt avsnitt varje onsdag med programledare Ara Mustafa och spännande gäster.

Hitta rätt investering i oljesektorn

Dagens gäst är Josh Young som är förvaltningschef och grundare av Bison Interests. Han är expert på bolag inom olja & gas, och från sitt kontor i Houston delar han med sig av sina topp 3 bolag just nu.

Intrum och SBB med Richard Bråse

Richard Bråse, analytiker på Di, är tillbaka i podden för att bl.a prata om läget i Intrum, SBB, Scandi Standard, och Kinnevik. Har ger också en rejäl känga till räntefonden som inte verkar förstå risk.

Jans comeback och udda aktiecase

Jan Dinkelspiel är tillbaka i Sparpodden som han en gång själv startade med Günther Mårder! Förutom gamla historier så blir det mycket fokus på Jan och Aras egna portföljer och bakgrunden till de största innehaven.

Globala aktiecase med Stefan Thelenius

Stefan Thelenius är mest känd som investerare och för sin populära blogg z2036, där han delar med sig av aktiecase och sina tankar om börsen. Idag har Stefan med sig av flera intressanta aktier som han tittar på just nu

Svårt att få betalt för ESG | Börspanelen

Börspanelen är tillbaka där Ara Mustafa programleder och gästas av Albin Kjellberg, Charlotte Stjerngren och Peter Benson.
Det pratas bl.a om Roger Akelius affär i Academedia, H&M, och Storskogen.

Jagar skatteslöseri med AI | Jens Nylander, Entreprenör

Jens är en entreprenör som en dag fick en idé: Vad skulle hända om man använder AI för att hitta abnormiteter bland kommunernas utgifter? På kort tid har han avslöjat det ena slöseriet efter det andra.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm