Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet One.

Ett komplett sparande. Till lågt pris.

Nordnet One-fonderna ger dig bred riskspridning och automatisk förvaltning av dina pengar,
till ovanligt låg avgift. Välj bara hur mycket och hur länge du vill spara.


Nordnet one i mobilen

Så fungerar det.

Nordnet One låter dig välja mellan tre olika risknivåer baserat på sparhorisont. De tre fonderna innehåller aktier eller en mix av räntor och aktier från hela världen.

Med målet att uppnå optimal avkastning utifrån sparhorisont och risknivå justeras fördelningen av värdepapper och balansen mellan olika marknader automatiskt. Vilket innebär att ditt sparande inte blir så beroende av upp- eller nedgångar på enskilda marknader.

Med ett månadssparande i Nordnet One får du ett komplett sparande i många år framöver.


Ett softare sparande.

Nordnet One är framtagen för den som varken har tid eller lust att lägga på sitt sparande. Det är enkelt och bekvämt och man slipper sätta sig in i hur olika fonder fungerar eller omplacera dem över tid. Det beror på att Nordnets förvaltare löpande följer utvecklingen och fördelar om pengarna så att risken hela tiden ligger runt sin ursprungliga nivå. Vi brukar säga automatisk rebalansering, men det går också att kalla det för ett softare sparande.

Enkelheten gör Nordnet One till ett populärt sparande. Visst finns det liknande fonder hos andra, men få med så låg avgift som Nordnet One.


Thumbnail Image

Hur länge vill du spara?

Hur länge du tänker spara är viktigt när det kommer till vilken risk du bör ta. En kortsiktig sparare bör normalt välja lägre risk än den som är långsiktig. I Nordnet One kan du välja mellan kort, medel eller lång sikt.

Nordnet One Försiktig.
Årlig avgift
0,34%
1 år
+12%
Risk

Med fokus på räntor passar denna fond dig som vill spara längre än två år och föredrar trygghet framför möjlighet till hög avkastning.


Graf som visar Fonden Nordnet One Försiktig's risk.

Aktier: 30%

Räntor: 70%

Allokering forsiktig


Nordnet One Balanserad.
Årlig avgift
0,34%
1 år
+16,72%
Risk

Med en blandning av aktier och räntor passar denna fond dig som vill spara längre än tre år och önskar en balans mellan trygghet och möjlighet till avkastning.

Graf över fonden Nordnet One Balanserad's Risk

Aktier: 60%

Räntor: 40%

Nordnet One Balanserad's risk allokering. Aktier: 60%, Räntor: 40%


Nordnet One Offensiv.
Årlig avgift
0,34%
1 år
+22,91%
Risk

Med fullt fokus på aktier passar denna fond dig som vill spara längre än fem år och som är beredd att ta högre risk för att få möjlighet till högre avkastning, än vad Försiktig och Balanserad erbjuder.

Graf över fonden Nordnet One Offensiv's Risk

Aktier: 100%

Nordnet One Offensiv's risk allokering. Aktier: 100%
Viktig information.

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner i värde. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Tänk på att Nordnet One inte tillhandahåller personliga investeringsrekommendationer, du väljer själv vilken fond du vill ha utifrån dina förutsättningar. Ha i åtanke att dina behov kan förändras med tiden. Innan du investerar i en fond är det viktigt att du tar del av fondens villkor och egenskaper. Du har tillgång till väsentlig investerarinformation när du väljer en fond och alltid via fondens produktsida. Fonderna är Nordnets egna fonder. Du kan se kostnaderna för fonderna innan du bestämmer dig för vad du vill investera i. Läs mer om kostnader, provisioner och andra avgifter här.

FAQ.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm