Hoppa till huvudinnehållet

Spara i fonder.

Se dina pengar växa med hjälp av fonder.

Handla med fonder.

 • Välj bland över 1 600 fonder.

 • Verktyg som hjälper dig att hitta rätt.

 • Köp och sälj utan avgifter.

 • Nordnet One - Enklare än så blir det inte

Hos oss är det väldigt enkelt att komma igång med handel i fonder, både köpa och sälja. För dig som vill leta och hitta dina fonder själv kan vi glädjande berätta att vi har ett av Sveriges bredaste fondutbud med över 1 600 fonder på plattformen. Är du ny i fondvärlden och, som inte riktigt vet vad du ska välja eller hur du ska gå tillväga, har vi också väldigt smidiga lösningar.

Här hittar du allt ifrån inspiration, de bäst presterande fonderna och våra olika tjänster och produkter som passar både den erfarna investeraren och den som är ny på börsen.

Hur kommer jag igång?

Att komma igång med handel i fonder kan kännas både svårt och jobbigt, men det är faktiskt enklare än man tror.

 1. 1

  Om du inte redan har ett konto, öppna ett konto och välj kontoform. ISK är ett poplärt konto som passar de flesta.

 2. 2

  Välj vilka fonder du vill investera i. Indexfonder är omtyckta av många sparare. Vi har många egna indexfonder, alla till låg avgift eller till och med gratis.

 3. 3

  Starta ett månadssparande så slipper oroa dig för att tajma marknaden. Dina köp sker automatiskt och du får ett sparande som helt sköter sig självt.

Startbelopp
200 000 kr
Investering per månad
2 000 kr
Avkastning per år*
7 %
Spartid i år
10 år
Totalt sparande
737 468 kr
Totalt sparande

Börja spara, snabbt och enkelt.

770x325_nordnet-one_1.jpg

Nordnet One.

Ett komplett sparande. Till lågt pris. Nordnet One ger dig bred riskspridning och automatisk förvaltning av dina pengar, till ett ovanligt lågt pris. Välj bara hur mycket och hur länge du vill spara.

770x325_månadssparande.png

Månadsparande.

Att automatiskt föra över pengar till ditt sparande varje månad kräver väldigt liten insats utifrån vilka fördelar det medför. Du slipper oroa dig för att tajma marknaden, dina köp sker automatiskt och du får ett sparande som sköter sig självt.

770x325 pension

Fondinspiration

Få inspiration till ditt sparande på vår sida för fondinspiration. Vilka fonder har gått bäst senaste året? Vilka fonder väljer våra toppinvesterare på Shareville?

Kanske hittar du ett par nya fonder som passar perfekt till ditt fondsparande!

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm