Så köper du aktier.

Investera i aktier. Se dina pengar växa.

Vill du köpa aktier? Handla gratis i 6 månader.

Aktiehandel som sparform passar dig som vill ha möjlighet till hög avkastning på framför allt lång sikt. Hos oss köper du alltid till lågt courtage anpassat utifrån hur mycket du handlar.

Det är enkelt att komma igång och köpa sin första aktie hos oss. Allt du behöver göra är att öppna ett konto, sätta in pengar och börja handla.

Om aktiehandel är helt nytt för dig så rekommenderar vi att du blir medlem på vårt sparnätverk Shareville. Där får du tips, kunskap och inspiration från bevisat framgångsrika investerare. Helt gratis.

För att du ska få en så bra start som möjligt på ditt aktiesparande handlar du gratis första halvåret. För fullständig information om vår Kom igång-rabatt, se prislistan.

  • Se vilka aktier andra investerar i på Shareville.
  • Filtrera och hitta bra aktier.
  • Få en bra marknadsöversikt.
  • Gratis med Kom igång-rabatt.

Aktiekurser.

Lär dig mer.

Aktieinspiration.

Våra applikationer.

Nordnet app

Handla i mobilen.

Med appen får du full koll på dina investeringar. Handla smidigt med aktier och fonder samt följ utvecklingen på världens börser. Du får även praktisk överblick över orderdjup, realtidskurser och relevanta nyheter.

shareville

Följ de bästa och få köptips i realtid.

Få en bra marknadsöversikt.

Marknadsöversikt Sverige.

Se utvecklingen av svenska aktier och vilka som är mest omsatta.
Du kan också se nyheter, analyser och aktuella händelser på aktiemarknaden.

→ Stockholmsbörsen

Marknadsöversikt världen.

Håll koll på utvecklingen av aktier på börserna på andra håll i världen.
Du ser utvecklingen av olika index, valutor, räntor och råvaror.

→ Börsen idag

Håll dig uppdaterad, planera och bevaka.

Ta del av de senaste nyheterna från de viktigaste nyhetsbyråerna så fort de släpps. Förbered dina ordrar med Stop Loss och låt vårt handelssystem göra jobbet. Skapa bevakningslistor och följ de aktier som intresserar dig men inte äger.

Frågor och svar om hur aktier fungerar.

Med vår Kom igång-rabatt kan du handla aktier gratis, under vissa förutsättningar. Du hittar fullständiga villkor för vår Kom igång-rabatt i prislistan.

Vår ordinarie prislista har fyra olika courtageklasser. Du väljer den som passar bäst för dig och storleken på det belopp som du handlar för.

Hos oss kan du handla i aktier på börserna i Norden, Tyskland, USA och Kanada.

När du köper aktier köper du andelar av ett företag, och följer med på företagets värdeutveckling med dina sparpengar. Ju större tro aktiespararna har på bolaget, desto mer värd blir varje aktie. Du kan läsa mer om vad en aktie är på Kunskapsbankenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I samband med årsbokslut beslutar bolagsstyrelsen om hur det gångna årets vinst ska användas. En del kan då betalas ut till aktieägarna i form av aktieutdelning. Ju fler aktier du har, desto mer utdelning kan du få. Mer om utdelning hittar du på Kunskapsbankenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tänk på att.

En investering i värdepapper både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.