Hoppa till huvudinnehållet

Vi är Årets Småföretagarbank 2019.

Vi var först med att demokratisera aktiehandeln för över 20 år sedan. Nu revolutionerar vi sparmarknaden för egenföretagare och bolagsbyggare. Klart att vi, som själva startat och utvecklat ett framgångsrikt bolag, vill och ska slåss för alla entreprenörer. Något annat vore konstigt.

Långt ifrån alla företagare vet att vi på Nordnet har ett sparpaket bara för dem. Det gör förstås lite ont, när vi har marknadens bästa lösningar. Jo, jag törs säga det. För Privata Affärer har utsett oss till Årets Småföretagarbank 2019.

Sverige är ett fantastiskt innovationsland som under många år producerat nya spännande bolag. Det finns ett otal exempel på hur en idé på ett papper efter några år transformerats till en succé på börsen.

Jag har sett alltför många bolag som kommer igång, börjar gå med vinst, men skippar allt vad sparande heter. Det är synd. Men kanske inte så konstigt. Entreprenörer brinner för sin verksamhet men inte nödvändigtvis för fonder, aktier, sparande och investeringar.

Det är där och då vi brukar träffas för första gången.

När det kommer till sparande och investeringar förändras ofta företagets behov över tiden. Från att starta upp bolag med allt vad det innebär till att avveckla och sälja på ett smart och lönsamt sätt. Genom nära dialog med entreprenören tar vi fram produkter som passar under den resan. Vi ser till helheten och tänker alltid att vi ska ha de bästa lösningarna för såväl företagaren och företaget som de anställda.

Vårt prisbelönta paket innehåller bland annat:

En unik sparform för placering av överlikviditet, där du har möjlighet att få extra avkastning på dina investerar genom vårt aktielåneprogram.

Direktpension. En flexibel pensionslösning för dig som äger företaget eller de nyckelpersoner du anställt. Om du har många anställda kan det vara enklare att välja vår tjänstepension. Vi guidar dig gärna.

Vilande bolag. Genom att använda dig av gällande skattelagstiftning kan du öka din egen vinst från försäljningen på ett effektivt sätt. Vi visar dig hur.

Onoterat i kapitalförsäkring vänder sig till dig som äger eller vill investera i bolag som inte är noterade på börsen. Vinster, utdelningar och ränteintäkter är skattefria. Istället betalar du en låg årlig schablonskatt.

En bonusfond eller ett belöningsprogram signalerar att du värdesätter lojalitet och engagemang. Det är också en möjlighet att stärka banden med de medarbetare som är extra viktiga för bolagets framtid. Vi erbjuder flexibla lösningar för både större och mindre företag.

Och mycket mer som du kan läsa om här.

Jag törs nästan lova att du får det förmånligaste sparandet hos oss. Vi har nämligen skippat allt vad onödiga avgifter heter. Företag ska spara i kapitalförsäkring och kapitalförsäkring är hos nästan alla aktörer på marknaden förenat med både en fast och en rörlig försäkringsavgift. Som riskerar att äta upp en ansenlig del av ditt och företagets sparande över tiden.

På vilket sätt är det rättvist?

Hos oss betalar du bara för det du köper, förvaltningsavgift för fonder och courtage för aktier. As simple as that.

Ring oss gärna om du vill veta mer om vårt prisbelönta paket för företagare. Eller rådfråga dem som redan valt oss. I Nordnet Network möts framgångsrika entreprenörer under inspirerande former flera gånger om året. Det finns inget jag älskar så mycket som när våra kunder och partners inspirerar och inspireras av varandra.

Då har vi lyckats.

Med det sagt. Jag vill naturligtvis rikta ett stort tack till Privata Affärer som utsett oss till Årets Småföretagarbank 2019. Och till alla er företagskunder, som gett oss förtroendet att ta hand om era och företagets besparingar. Det är för er vi gör detta.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Läs mer om Nordnets koncept för entreprenörer här.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-02-10 12:25

Martin! Gratulerar! Jag har introducerat en småföretagare och tillsammans med företagsledaren träffat Johan Brink och Benjamin Blomberg, som båda gjorde bra ifrån sig genom att presentera Nordnets olika tjänster för småföretagare. Han fick både gott intryck av och känner förtroende för Nordnet. Hans erfarenhet från Swedbank-service och -kunskap var/är negativ. Med vänlig hälsning, Albert.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm