Hoppa till huvudinnehållet

Belöningsprogram.

Vi digitaliserar och förenklar företagets belöningsprogram.

Dags att sätta upp ett nytt belöningsprogram för dig och dina anställda - eller har ni redan ett program som behöver förenklas och digitaliseras? Då har du kommit rätt.

Vi hjälper dig och ditt företag med nya och befintliga aktieprogram, fondbonusprogram och option- och konvertibelprogram i vanlig depå eller kapitalförsäkring. Oavsett vad du väljer håller din kontaktperson ihop allt från det administrativa till kundkontakten.

Fördelar med Nordnet.

  • Förmånliga priser.
  • Digital process för minskad administration.
  • Egen landningssida.
  • Möjlighet till extra avkastning.

Fyra fakta om belöningsprogram.

Här är en kortare sammanfattning av hur det funkar att ha ett belöningsprogram hos oss. Kom ihåg att ta del av fullständiga villkor.

På vår digitala plattform kan alla anställda öppna konto digitalt, vilket förenklar för den anställde och minskar administrationen för företaget. Dessutom finns möjlighet till digitala teckningsförfaranden, anmälningar och medgivanden.

Vi tillhandahåller en egen landningssida med den information du och de anställda behöver för att det ska vara enkelt och smidigt att medverka i belöningsprogrammet. Landningssidan utformsa i samråd med er - allt för att effektivisera och optimera ditt och företagets unika behov.

Med vårt aktielåneprogram har den som sparar i kapitalförsäkring och pensionsförsäkring möjlighet att få en extra avkastning. Enkelt förklarat innebär det att de aktier man investerar i kan lånas ut till institutionella låntagare, vilket i sin tur kan ge en extra avkastning.

År 2018 utsågs aktielåneprogrammet till Årets Sparinnovation av Privata Affärer. Läs mer här.

Många belöningsprogram är idag begränsade till vanliga aktie- och fonddepåer, vilket bland annat medför reavinstskatt på eventuella värdeökningar. Många anställda efterfrågar dock möjligheten att föra in belöningarna direkt i schablonskattade sparformer, vilket Nordnet möjliggör genom att erbjuda en av marknadens förmånligaste kapitalförsäkringar.

Bra att veta om risker och avkastning.

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i fonden både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet på fondens produktsida på nordnet.se.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.