Hoppa till huvudinnehållet

Direktpension.


En extra flexibel pensionslösning.

Flexibel pensionslösning för egenföretagare.

Direktpension prisas för sin flexibilitet och enkelhet. Den passar företagaren som vill ha en pensionslösning helt utan bindningstid - eller den som vill premiera en nyckelperson genom ytterligare ett pensionskapital. Sparande i direktpension kan dessutom återtas i firman, om det skulle behövas. En trygghet för många egenföretagare.

En kapitalförsäkring - på dina villkor.

Direktpension är en utfästelse mellan företaget och den anställde. Hos Nordnet sker sparandet inom ramen för kapitalförsäkring på grund av de unika möjligheterna att anpassa produkten till dina och firmans behov. Det är faktiskt just den flexibiliteten som gör sparformen så uppskattad bland våra kunder.

Kontakta mig

Relevanta förköps- och villkorsdokument

Därför ska du välja direktpension.

  • Pensionssparande utan bindningstid.

  • Möjlighet att återta pengarna i firman.

  • Inga fasta avgifter.

  • Möjlighet till extra avkastning med aktielåneprogrammet.

Vanliga frågor och svar om direktpension.

​Det här är en sammanfattning av de mest centrala delarna. Kom ihåg att ta del av fullständiga villkor innan du öppnar direktpension.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontaktformulär.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm