Hej entreprenör.

Upp

Du står för visionen. Vi står bakom dig, hela vägen.

Nordnet startades av entreprenörer, har utvecklats och ägs idag av entreprenörer. Vi vet vilka utmaningar entreprenörskapet innebär. Hos oss får du därför tillgång till personlig service och marknadens mest kompletta utbud av finansiella produkter.

Vi hjälper dig utifrån dina specifika behov oavsett om du befinner dig i startgroparna, funderar på en exit eller är någonstans där emellan.

Upptäck vårt breda utbud.

Personlig service.

Som entreprenörskund har du alltid ett team av experter till din tjänst. Tillsammans identifierar vi konkreta behov och förslår lösningar för att nå dina och bolagets mål.

Private Banking. 

Höga krav på service och tjänster är ofta en gemensam nämnare hos våra entreprenörs- och Private Banking-kunder. Hos oss får du ett dedikerat serviceteam och förstklassiga tjänster för din privatekonomi och dina investeringar.

Kapitalförsäkring för företag.

Företagsägd kapitalförsäkring är ett enkelt, flexibelt och i många fall skattemässigt fördelaktigt sätt att placera företagets överlikviditet. Med kapitalförsäkring slipper företaget redovisa köp- och säljtransaktioner samtidigt som sparandet är fritt från vinstskatt och kapitalavgifter. Vi har dessutom ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden.

Direktpension.

En företagsägd kapitalförsäkring kan fungera som en Direktpension. Det innebär att ditt företaget kompletterar ett eventuellt tjänstepensionssparande med ytterligare en pension.

Till skillnad från övrigt pensionssparande är pengarna inte bundna på samma sätt som i ett tjänstepensionssparande, vilket möjliggör återföring av pengar till bolaget. Direktpension kan också användas vid tidigarelagd pensionsavgång.

Bonusfond.

En bonusfond signalerar att du värdesätter lojalitet och engagemang. Det är också en möjlighet att stärka banden med de medarbetare som är extra viktiga för bolagets framtid. Med en bonusfond slipper du dessutom onödiga kostnader och tidsödande administration.

Vilande bolag.

Om du funderar på att sälja ditt företag så erbjuder vi en av marknadens främsta sparprodukter. Med vilande bolag minskar du skatten vid eventuell försäljning tack vare gällande skattelagstiftning. Upptäck också vårt omfattande utbud av placeringar och möjligheter att skräddarsy en portfölj efter dina förutsättningar.

Nordnet Network.

Utöka ditt nätverk med människor som kan hjälpa dig uppåt och framåt. Alla har allt att vinna på att inspirera och inspireras av varandra. Nordnet Network är ett exklusivt nätverk med plats för ett fåtal företagare. Som medlem får du återkommande inbjudningar till intressanta event med framgångsrika företagsledare och entreprenörer.

Onoterade värdepapper.

Nordnets kapitalförsäkring för onoterade värdepapper vänder sig till privatpersoner och entreprenörer som äger eller vill investera i bolag som inte är noterade på börsen. Du slipper deklarera köp och försäljningar och dina vinster, utdelningar och ränteintäkter är skattefria. Istället betalar du en låg årlig schablonskatt. Du som investerar måste vara okvalificerad ägare.

Bolån.

Storleken på ditt samlade sparande avgör din boränta. Företagskonton, pensionsförsäkringar och medsökandes gemensamma tillgångar räknas. Vill du flytta dina tillgångar så hjälper vi dig med praktiska. Det är en av många saker du får hjälp med som entreprenörskund hos oss.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.