Hoppa till huvudinnehållet

Sommarblogg från produktchefen: Fokus på appen

Hej! Nu är det äntligen sommarvärmen är här och restriktionerna börjar lätta. Det är också den tid man gärna försvinner iväg från datorn till lantstället, stranden, utomlands eller ut med båten. Då är det bra att kunna komma åt sin portfölj och bevaka sitt sparande – eller göra nya investeringar – med Nordnets uppskattade mobilapp.

Sedan jag skrev sist har ett antal efterlängtade funktioner lagts till i appen och fler är på väg. En av de mer synliga är en helt ny instrumentsida för fonder (se skärmbild) med mer och tydligare data som nu organiseras i tabbar. Den mest spännande förbättringen är att man kan se en nedbrytning på fondens innehav, regioner och branscher. På såväl fonder som aktiesidor är det nu lättare att se sina befintliga innehav, tvärs över alla konton. Man kan nu också se hur många Nordnetkunder som äger ett visst instrument, när bolaget blev börsnoterat och om det går att blanka aktien.

Vi har också lagt till en genväg till regelbundet sparande, så väl stående överföringar som vår dynamiska guide till att komma igång med ett månadssparande. Du hittar genvägen bakom det flytande plustecknet på kontoöversikten (se skärmbild).

En spännande funktion är möjligheten att visa på grafen när och till vilket pris man har gjort affärer i ett visst instrument – de berömda ”köp- och säljplupparna”. Denna funktion är sedan förra veckan ute i ett så kallat A/B-test till hälften av användarna. Kolla om du har en liten ikon i grafen under aktienamnet så kan du återbesöka dina historiska beslut och se hur vältajmade de var (eller inte var!). Vi har också en ny motor bakom vår sökfunktion som du förhoppningsvis märkt i snabbare och mer träffsäkra sökresultat. När det kommer till feedbackfunktionen fick vi också många kundärenden i mailen till teamet så nu är det enklare för er att rapportera en bugg eller önska en ny funktion.

Under sommaren ska vårt duktiga appteam ha en välförtjänt semester, men i den mån de är inne på jobbet så kommer de jobba vidare med ETF-listor (jämte aktielistor och fondlistor på sökskärmen) samt möjligheten att dela en aktie eller fond från appen till valfri social media.

Glöm inte att ni kan gå in och rösta för de funktioner ni längtar efter mest i appen –det kan du göra på den här länken! Till sist vill jag påminna om att nya nordnet.se är helt responsiv och därmed går utmärkt att komma åt via din mobils webbläsare. Sidorna ritar om sig för att passa den mindre skärmen och man kan redigera sitt månadsspar, sätta upp stoploss, teckna en IPO eller vad det nu kan vara.

Trevlig sommar på er!

Rasmus

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm