Hjälp att hitta rätt fonder och mycket nyheter i appen

Hej! Hoppas alla har haft en trevlig sommar och en bra start på hösten. Det var några månader sen jag skrev om vårt nya flöde för enklare pensionsflyttar och nu vill jag gärna uppdatera er om vad vi jobbat med på Nordnet sedan dess!

Förra veckan lanserade vi ett helt nytt guidat flöde för att hjälpa våra kunder komma igång med månadssparande i fonder. De flesta sparekonomer och investeringscoaches världen över är rörande överens om att ett mycket bra sätt att bygga ett långsiktigt sparande är att sätta av ett fast belopp med regelbunden frekvens. Vårt nya verktyg hjälper er att skapa en egen fondportfölj baserat på faktorer som är viktiga för er – hållbarhet, popularitet eller något annat. Testa gärna här: https://www.nordnet.se/manadssparande/fondportfolj

Nordnet fund guidance flow NEXT

Vi har också släppt nya, tightare tabeller på kontoöversikten, som nu också är mer printvänliga för de kunder som vill kunna skriva ut en papperskopia på sin kontoöversikt.

Nordnet app discover screen

Vad gäller appen har det smattrat nya versioner som vanligt! Vi är nu uppe i v10.12 och det är en rad nya härliga funktioner som tillkommit. Som jag skrev om sist har ju söktabben blivit en ny inspirationssida där du möts av de senaste aktiemarknadsartiklarna från vår blogg innan du börjar söka. Förutom dagens vinnare och förlorare här hittar du numera mest omsatta eller mest ägda aktier, fondinspiration i ett antal kategorier så väl som de senaste poddarna och videos från Nordnet. Bakom inspiration göms en rätt kraftfull motor för att sortera aktier och fonder. Se gärna videon längst ner!

Fler funktioner är förstås på gång. Just nu jobbar vi på prislarm i både webb och app, köp- och säljpunkter i aktiegrafen samt en helt ny orderpanel som öppnas från sidan som är ett sätt att smidigare binda ihop de olika saker man vill se när man sköter sin aktiedepå: valutaväxling, belåning samt transaktioner och notor.

En annan nyhet har du kanske redan märkt –du läser faktiskt denna blogg direkt på nordnet.se och inte på nordnetbloggen.se. Det kommer bli mycket lättare att till exempel läsa en artikel av kollegan Alexander Gustafsson och sen utforska de aktier eller fonder han bloggat om.

Som alltid uppskattar vi er feedback och ser fram emot att höra från er.

Tack för att ni läst!
Rasmus

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
4 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
TommyE
TommyE
2020-10-01 11:37

Den nya webbsidan ser riktigt bra ut. Ren och enkel design!

Det enda som saknas är ett sparkonto med ränta. Även om sparräntan är låg överallt så känns det inte bra att sätta in pengar på ett konto helt utan ränta.
Visst borde väl Nordnet, i likhet med vissa konkurrenter, kunna erbjuda ett sparkonto med iaf 0,7 % ränta? 😉

Stig Ove Nilsson
Stig Ove Nilsson
2020-10-11 15:08

Hej. 191125 undrade jag över funktionen Kurslarm och fick svaret: -Tyvärr är det ännu inte implementerat på nya sidan, men det ligger under utveckling. 200324 frågade jag: – Hej. När är det tänkt att kurslarm införs å nya sidan? Svar: Det finns självklart i planen. Jag kan inte säga exakt men hoppas här under året att funktionen kommer på plats. Vi är medvetna om att kurslarm är en efterfrågad funktion och som min kollega skriver jobbar vi på att få in detta på nya hemsidan. Däremot vet vi inte när det sker, men hoppas såklart att det sker så snart… Läs mer »