Hoppa till huvudinnehållet

Konvertera dina svenska Nordea-aktier till finska, och få lägre källskatt på din utdelning, helt gratis!

Nu finns ett bra erbjudande för dig som är ägare av den svenska Nordea-aktien hos Nordnet! Nordnet erbjuder nu dig, helt konstnadsfritt, att konvertera dina aktier till den finsklistade versionen av Nordeas aktie. Denna konverteringen kostar annars SEK 1 500.

Varför skall jag konvertera mina aktier?

Genom att konvetera dina svensklistade aktier till den finsklistade versionen så betalar du lägre källskatt på utdelningen. Istället för 35% källskatt som utgår vid utdelning om du äger den svensklistade aktien, betalar du endast 15% i källskatt, lite mer pengar i portföljen helt enkelt!

Vad behöver jag göra för att ta del av detta erbjudandet?

Du som äger de svensklistade versionen av aktien kan följa den här länken till erbjudandet. Erbjudandet hittar du även under dina företagshändelser.

Notera att sista dag att svara på erbjudandet är den 13e mars.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Alberto
Alberto
2023-03-03 18:31

Hej, gäller detta sampo också som att det är både listat i Finland och Sverige?

knatte
knatte
2023-03-08 11:13

Hur får jag tillbaka källskatten om jag har den på ISK. står bara att ni försöker få till baka om utdelningar i försäkringar så som KF, tjänstepensionsförsäkring eller privat pensionsförsäkring?