PROVA GRATIS!

Exklusiv rabatt
på SvD Börsplus

Upp

SvD Börsplus - digital analystjänst

Med SvD Börsplus digitala anslystjänst får du aktieanalyser direkt till din e-postadress varje dag. Börsplus hundratals aktieanalyser finns också tillgängliga i ett lättöverskådigt arkiv. Perfekt för dig som vill veta vad proffsanalytikerna tycker inför ett köp - eller en försäljning. Sedan starten förra året har Börsplus råd gått bättre än indexlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Därmed kan kostnaden för att prenumerera på Börsplus betala tillbaka sig flera gånger om.*

Identifierar kvalitetsbolag med goda tillväxtutsikter

Börsplus bevakar alla börslistor, från Aktietorget till Large Cap. Redaktionen har en tydlig värdefilosofi där fokus ligger på att priset inte ska vara för högt samtidigt som det finns en förkärlek för kvalitetsbolag med goda tillväxtutsikter. Där vill självklart du vara med.

Erbjudande! Prova gratis

Som Nordnet-kund har du rabatt på 15 procent på SvD Börsplus aktieanalyser. Första månaden får du helt gratis, därefter betalar du endast 330 kr/mån istället för ord. pris 390 kr/mån. Prenumerationen är inte bindande och du kan när som helst avsluta tjänsten.


 

*Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Det här är SvD Börsplus

Exempelsida SvD Börsplus
Exempelsida SvD Börsplus

Därför har du nytta av SvD Börsplus

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.