Hoppa till huvudinnehållet

Analystjänster.


Kända och välrenommerade analyshus.

Som kund hos Nordnet har du tillgång till kända och välrenommerade analyshus. Du kan välja mellan Affärsvärlden där du får dagliga analyser med konkreta köp- och säljråd av en oberoende redaktion direkt till din mejl, Remium Introduce som är ett kostnadsfritt analysverktyg och Investtech som bland annat hittar heta aktier baserade på teknisk analys.

Hitta den analystjänst som passar dig.

  • Beslutsunderlag för aktiva placerare.

  • Ta hjälp av proffsen för att hitta guldkornen.

  • Välj bland flera oberoende analysleverantörer.

Investtech.

Teknisk analys av samtliga nordiska bolag varje dag.


Analystjänst inriktad på teknisk analys.

Investtech är en analystjänst inriktad på teknisk analys. Med Investtech får du tillgång till en mängd olika analyser och verktyg för aktier på samtliga nordiska marknader. Tjänsten innehåller bland annat:

  • Avancerade grafer på lång och medellång sikt för alla aktier i Norge, Sverige, Danmark och Finland

  • Konkreta köp- och säljsignaler

  • Topp50-listan – rangordning över de tekniskt sett mest positiva aktierna.

  • Dagens Case - en utvald aktie i ett positivt tekniskt läge

  • Modellportföljen – Aktieportfölj från Investtech som ändras en gång i veckan baserat på tekniska kriterier, med målet att ge bästa möjliga riskjusterade avkastning.

Pris: 240 kr/månad


Om Investtech.

Investtech är ett analysföretag som sedan 1997 erbjuder teknisk analys av aktier, index, råvaror och valutor till privatpersoner, banker och institutioner.

Investtechs analyser grundas på forskning inom teknisk analys. Investtechs forskning och utveckling har fått stöd av Norges Forskningsråd. Forskningsresultaten används i analyserna och publiceras löpande i forskningsrapporter.

De tekniska analyserna baseras på avancerade matematiska algoritmer som identifierar viktiga parametrar inom teknisk analys. Det gör analyserna objektiva och konsekventa.

Investtech arbetar kontinuerligt med metoder och strategier för att förbättra underlag för investeringsbeslut.

Affärsvärlden.

Kvalitativa aktieanalyser direkt till din e-postadress varje dag.

Oberoende råd från en ledande analysredaktion.

Med Affärsvärlden får du aktieanalyser direkt till din e-postadress varje dag. Affärsvärldens tusentals aktieanalyser finns också tillgängliga i ett lättöverskådligt arkiv. Perfekt för dig som vill veta vad proffsanalytikerna tycker inför ett köp - eller en försäljning.

Som ny Private Banking-kund får du Affärsvärlden gratis i sex månader, därefter har du 50% rabatt. Ring oss på 010-583 37 00 för att skaffa tjänsten.

Allt detta får du: