Hoppa till huvudinnehållet

Analystjänster.

Kända och välrenommerade analyshus.

Som kund hos Nordnet har du tillgång till kända och välrenommerade analyshus. Du kan välja mellan Affärsvärlden där du får dagliga analyser med konkreta köp- och säljråd av en oberoende redaktion direkt till din mejl, Remium Introduce som är ett kostnadsfritt analysverktyg och Investtech som bland annat hittar heta aktier baserade på teknisk analys.

Hitta den analystjänst som passar dig.

  • Beslutsunderlag för aktiva placerare.
  • Ta hjälp av proffsen för att hitta guldkornen.
  • Välj bland flera oberoende analysleverantörer.

Investtech.

Teknisk analys av samtliga nordiska bolag varje dag.

Analystjänst inriktad på teknisk analys.

Investtech är en analystjänst inriktad på teknisk analys. Med Investtech får du tillgång till en mängd olika analyser och verktyg för aktier på samtliga nordiska marknader. Tjänsten innehåller bland annat:

  • Avancerade grafer på lång och medellång sikt för alla aktier i Norge, Sverige, Danmark och Finland
  • Konkreta köp- och säljsignaler
  • Topp50-listan – rangordning över de tekniskt sett mest positiva aktierna.
  • Dagens Case - en utvald aktie i ett positivt tekniskt läge
  • Modellportföljen – Aktieportfölj från Investtech som ändras en gång i veckan baserat på tekniska kriterier, med målet att ge bästa möjliga riskjusterade avkastning.

Pris: 240 kr/månad

Om Investtech.

Investtech är ett analysföretag som sedan 1997 erbjuder teknisk analys av aktier, index, råvaror och valutor till privatpersoner, banker och institutioner.

Investtechs analyser grundas på forskning inom teknisk analys. Investtechs forskning och utveckling har fått stöd av Norges Forskningsråd. Forskningsresultaten används i analyserna och publiceras löpande i forskningsrapporter.

De tekniska analyserna baseras på avancerade matematiska algoritmer som identifierar viktiga parametrar inom teknisk analys. Det gör analyserna objektiva och konsekventa.

Investtech arbetar kontinuerligt med metoder och strategier för att förbättra underlag för investeringsbeslut.

Affärsvärlden.

Kvalitativa aktieanalyser direkt till din e-postadress varje dag.

Oberoende råd från en ledande analysredaktion.

Med Affärsvärlden får du aktieanalyser direkt till din e-postadress varje dag. Affärsvärldens tusentals aktieanalyser finns också tillgängliga i ett lättöverskådligt arkiv. Perfekt för dig som vill veta vad proffsanalytikerna tycker inför ett köp - eller en försäljning.

Du får även tillgång till alla intervjuer med de tyngsta makthavarna och djuplodande reportage om näringslivet.

Pris: 330 kr/månad (ord pris 390kr/månad).


Är du Private Banking-kund?

Som ny Private Banking-kund får du Affärsvärlden gratis i sex månader, därefter betalar du bara 195 kr/månad. Ring oss på 010-583 37 00 för mer information.

Allt detta får du:

Introduce.

Heltäckande finansiell information kring mindre och medelstora företag.

Kostnadsfri analystjänst.

Introduce är en del av ABG Sundal Collier och erbjuder heltäckande finansiell information kring mindre och medelstora noterade eller listade bolag i Sverige. Målet med tjänsten är att skapa en kontaktyta mellan företag och investerare, med förhoppning om att öka intresset och förståelsen för dessa bolag. Introduce är en kostnadsfri analys-och informationstjänst med verktyg såsom nyckeltalsberäkning, rapportkommentarer, videointervjuer, teknisk analys och mycket mer.

Få bättre informationsunderlag.

Att navigera rätt på marknaden för de mindre och medelstora bolagen kan vara svårt då bevakningen och genomlysningen inte är lika frekvent och djupgående i jämförelse med större noterade bolag. Detta leder till att många förbiser detta investeringsalternativ helt och hållet. Med ett bättre, mer omfattande och ständigt uppdaterat informationsutbud vill Introduce motverka denna inställning. Introduce tillhandahåller aktuella och relevanta verktyg för att du som investerare ska få ett bättre informationsunderlag vid bedömning av dina intressebolag.