Välkommen till kundservice

Använd sökfältet för att hitta svar på dina frågor.

03023Man-Tor 8.30-17.00

Kundservice / Inloggning & säkerhet

Hur jobbar Nordnet med säkerhet på internet?

För oss på Nordnet är säkerheten central. Vi följer utvecklingen på IT-området mycket noga och gör kontinuerliga förbättringar för att alltid ha de säkraste lösningarna för handel med värdepapper via internet.

All kommunikation som innehåller personlig information krypteras innan den sänds över Internet. Ingen obehörig kan komma åt information om din depå givet att du själv ser till att skydda dina inloggningsuppgifter.

Kommunikationen sker via meddelandecentralen som du når i inloggat läge. Inget depåspecifikt skickas någonsin över extern e-mail.

Hur skyddar jag mina inloggningsuppgifter?

Lämna aldrig ut dina inloggningsuppgifter, varken på telefon, via e-post eller på någon annan hemsida. Lämna heller aldrig finansiell information, kontaktuppgifter och liknade på okända webbplatser. Var noga med att aldrig spara dina inloggningsuppgifter på en dator som används av andra än dig själv. Undvik att klicka på webblänkar i brev från okända avsändare och ladda aldrig hem gratisprogram, skärmsläckare, spel eller annat från sidor du misstänker kan vara oseriösa. Det sistnämnda är relevant eftersom det ibland kan ligga dolda program inbäddade i det som är till synes harmlöst.

Låt inte dina inloggningsuppgifter ligga framme där andra kan hitta dem.

Nordnet har inte tillgång till ditt lösenord. Det har bara du själv. Om du skulle glömma bort ditt lösenord måste Nordnet därför generera ett nytt och detta skickas sedan till dig. OBS! Nordnet ber dig aldrig att uppge ditt lösenord, vare sig om det är via telefon eller e-post. Om någon frågar dig om ditt lösenord ska du alltså inte lämna ut det. För att öka din säkerhet rekommenderar vi att du regelbundet ändrar både användarnamn och lösenord. Om du har blivit av med dina inloggningsuppgifter eller misstänker att en obehörig person trots allt har kommit åt dem, ber vi dig att omedelbart kontakta Kundservice på nummer 08-506 330 00.

Mer om

Inloggning & säkerhet


Kontakta kundservice
010-583 30 00
Mån-tors 8:30-20:00
Fre - 8:30-18:00
Orderläggning mäklare
010-583 31 00


Upp

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.