Se hur mycket dina pengar kan växa.

Testa sparkalkylatorn

Upp

Välj det sparande som passar dig

Hos Nordnet väljer du vad som passar dig bäst – investera helt på egen hand eller ta hjälp av våra digitala tjänster. Testa vår sparkalkylator och se hur snabbt dina pengar kan växa. Välkommen till Årets Bank 2017!

Enkelt att investera själv

Digital
rådgivning

Inga fasta avgifter

Sparkalkylator

Startbelopp

Månadssparande

Avkastning per år*

Spartid i år

Totalt sparande

*Stockholmsbörsens genomsnittliga årliga avkastning senaste 15 åren är 13,12%, inklusive utdelning och ränta på ränta-effekt (OMXSGI, 2002-12-30 till 2017-12-29). Utan utdelning är avkastningen 9,13% (OMXSPI).

Så har vi räknat:

Beräkningen är framtagen för att ge exempel på hur ett regelbundet sparande kan få dina pengar att växa över tid. Beräkningens resultat utgör inte en utfästelse, ett råd eller en rekommendation. Beräkningen är en förenkling av verkligheten.

I beräkningen har vi endast tagit hänsyn till ett begränsat antal parametrar:

  • startbelopp,
  • månatligt sparbelopp,
  • spartid i år
  • förväntad avkastning per år

Den förväntade avkastningen per år har i beräkningen fördelats jämt över varje månad och varje månad realiseras avkastningen och adderas till sparkapitalet. Det går inte att säga i förväg hur stor avkastningen blir i verkligheten, avkastningen i beräkningen är endast ett antagande.

Sparande påverkas av inflation, skatteeffekter, valutakurser och avgifter, vilket vi inte har tagit hänsyn till i beräkningen. Beräkningen bygger inte på någon särskild sparform.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller felaktiga beräkningar som kan uppkomma.

Spara i fonder.

Få ett förslag på fonder som passar just dig.

Fondrådgivaren är ett digitalt verktyg som hjälper dig att hitta rätt risknivå i ditt långsiktiga sparande. Genom att besvara ett antal frågor får du ett personligt förslag på fonder som passar dig och din riskprofil. Att använda Fondrådgivaren är enkelt och helt kostnadsfritt.

Spara i aktier.

Ta rygg på våra mest framgångsrika sparare.

Med Shareville ser du vilka aktier och fonder de personer med bäst avkastning just nu köper och säljer. Du kan även få notifikationer i realtid när de du följer köper eller säljer, så att du kan ta rygg på deras beslut. Shareville är helt gratis och du behöver endast vara Nordnet-kund för att bli medlem.

Låt oss sköta sparandet.

Vår intelligenta robot tar hand om ditt sparande.

Med vår digitala rådgivningsprodukt Robosave får du en egen investeringsrobot som sköter dina investeringar åt dig, så att du kan lägga tid på annat. Robosave köper och säljer kontinuerligt så att du hela tiden har en portfölj med innehav som passar dig och dina sparmål.

Öppna konto med Mobilt BankID på 3 minuter.

Inga öppningskostnader eller fasta årliga avgifter

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.