Hoppa till huvudinnehållet

Private Banking Academy

För dig som Private Banking kund har vi skapat en utbildningssida där du kan lära dig mer om både placeringar, pension, företagande, juridisk kunskap och skatteinformation. Vi har bjudit in såväl våra egna experter som externa för att ge dig rätt kunskap och information att fatta välgrundade beslut på. Vi har som bekant inte klassisk rådgivning, men genom god kunskap har du alla förutsättningar att fatta de bästa beslutet själv för din privatekonomi. Kolla in våra utbildningssidan genom att klicka på länken nedan.

Nytt utbildningsmaterial – För dig som företagare

Här nedan kommer tre nya utbildningsklipp som vi adderat nyligen. Här får du rätt kunskap gällande såväl vilande bolag, hur du nyttjar 3:12 reglerna och inte minst vad är status på skattekonsekvenserna av att ta ut pensionen i Portugal nu när skatteverket ändrat villkoren. Lyssna in på klippen nedan.

Hur fungerar 3:12 reglerna

Fördelarna med “Vilande bolag”

Ta ut pension utomlands – Uppdatering kring Portugal

Vill du lära dig ännu mer så kolla gärna in alla utbildningsklipp som vi har samlat på vår utbildningsportal för dig som Private Banking kund. Du hittar det genom att klicka på länken nedan.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer