Hoppa till huvudinnehållet

Nyhet! Digital tjänstepension på 5 minuter

Klappat och klart. Nu lanserar vi en helt ny digital tjänstepension för egenföretagare. Det ska vara enkelt att skaffa tjänstepension, det är ju först då man gör det. Vårt nya pensionspaket innehåller pensionssparande, premiebefrielse och sjukförsäkring. Det passar både företagaren som är ensam i firman och den som har en eller flera anställda.

När man driver bolag behöver man förutom verksamheten och affären också ta ansvar för bolagets tjänstepension. Att erbjuda tjänstepension är idag en hygienfaktor. Man behöver det för att attrahera och behålla kompetent personal.

Vi vet att barriären är hög. Som egenföretagare brinner man såklart för verksamheten, men inte nödvändigtvis för pension och administration. Det är enkelt att skjuta frågan om tjänstepension på framtiden. Därför lanserar vi nu ett helt digitalt pensionspaket, som det tar mindre än 5 minuter att ansöka om. Paketet är ett grundskydd med pensionssparande, premiebefrielseförsäkring och sjukförsäkring.

Vill man sedan addera fler pensionslösningar, för ledning eller nyckelpersoner, har vi naturligtvis även det i portföljen.

Det är tråkigt att så många företagare saknar pension. Inkomstbortfallet blir ju enormt när det är dags att stänga ner och sluta jobba. Men det är också tråkigt eftersom jag vet hur enkelt det är att skaffa en riktigt bra pensionslösning.

Läs mer om vårt nya digitala pensionspaket här. Och slå oss gärna en signal på 010-583 30 00 om du vill veta mer.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer