Hoppa till huvudinnehållet

Nordnetappen vinner prestigefyllt designpris

Efter en härlig sommar rivstartade jobbet för många förra veckan, så även för mig. Min första vecka förgylldes av det glädjande beskedet att vår app har tilldelats Red Dots prestigefyllda designpris. Den internationella tävlingen, som globalt betraktas som en av de mest eftertraktade markörerna för produktdesign och kvalitet, bedöms av en expertpanel och vinnarna är de som utmärker sig genom hög kvalitet inom produkt- och kommunikationsdesign. Nordnet vinner pris i huvudkategorin ”Varumärken och kommunikation” och underkategorin ”Finansappar”.

Sedan den lanserades sent 2018 har Nordnets app gått från klarhet till klarhet och en ny version släpps i snitt var nionde dag. Idag använder runt 60 procent av Nordnets 1,5 miljoner kunder enbart eller mestadels appen för att nå Nordnets plattform för sparande och investeringar. Under första halvåret 2021 gjordes runt 30 procent av alla avslut på Nordnets plattform via appen.

Jag är superstolt över både Nordnets app och teamet bakom priset. Jag vill särskilt lyfta fram våra duktiga produktdesigners och utvecklare samt vårt marknadsföringsteam som har gjort detta pris möjligt.

Och appteamet har förstås inte legat på latsidan under sommaren heller, utan nya versioner har fortsatt att komma. I version 13.0.0 släppte vi köp- och säljpluppar för alla kunder.Med denna spännande funktion kan du se på grafen när och till vilket pris du har gjort affärer i ett visst instrument. I version 13.2.0 kom så äntligen ETF-listor på marknadsöversikten, jag vet att många kunder hört av sig och undrat när det skulle ske. I version 13.3.0 kom en personlig favorit, nämligen möjligheten att se pris och belopp i lokal eller utländsk valuta när man handlar i utländska värdepapper. En liten toggle på orderskärmen gör det möjligt. Och i 13.4.0 kom ett nytt hjälpcenter med vanliga frågor och svar och länkar till vår kundtjänst i de olika sociala medierna.

Slutligen vill jag säga välkommen till vår nya produktägare Henrik som kommer att sätta sin prägel på utvecklingsarbetet för appen framöver. Vill ni hjälpa honom och göra er röst hörd kan ni gå in och rösta på de funktioner ni längtar efter mest i appen. Gör det via den här länken!

Tack för du läste!

Rasmus

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2021-08-24 10:10

“vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer” står det ovan. Det stämmer tydligen då kritiska kommentarer tas bort.

Anonym
Anonym
2021-08-24 09:57

Det säger kanske mer om tävlingen än om utnämningen. Ställs appen i kontrast till Avanza är den hopplöst efter på så många plan att det vore en större uppgift att lista det mer specifikt. Jag använder tyvärr båda – något jag hoppas att ni gör själva så att ni kan inspireras. Konkurrens driver alla framåt, vilket bör gynna oss konsumenter/kunder.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm