Hoppa till huvudinnehållet

Mjukvara, fastigheter och medicinteknik bland veckans aktier

Läs vad Affärsvärlden tycker om Sinch, Diös, JLT Mobile Computers, Opter, Bubbleroom, Haldex, Klarabo, SignUp, Paxman, Nivika Fastigheter, Nordic Asia, ChargePanel och Halmslätten. Vi bjuder också på nyheter kring Afv-portföljen, Buy&Hold-portföljen och Insiderkollen. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Just nu har vi ett extra bra erbjudande för Nordnetkunder. Signa upp dig här och få rabatt på tjänsten.

Sinch – Till analysen

Sinch har återhämtat sig från prispress tidigare och bolagets nya förvärv ser intressanta ut. Värderingen är hög.

Diös – Till analysen

Stora investeringsprojekt lyfter norra Sverige.

JLT Mobile Computers – Till analysen

Småländska JLT Mobile Computers har länge ruvat på en stor nettokassa.

Bubbleroom – Till kommentar

E-handelsbolaget Bubbleroom gjorde debut på First North.

Opter – Till kommentar

Intresset för att teckna aktier i mjukvarubolaget Opter var stort.

Haldex – Till analysen

Cykliska Haldex drabbades hårt av pandemin.

Klarabo – Till analysen

Klarabo är ett relativt nytt bostadsfastighetsbolag som nu är på väg till börsen.

SignUp Software – Till kommentaren

Börsens nya mjukvaruaktie.

Paxman – Till analysen

Medicinteknikbolaget Paxman har uppvisat stark tillväxt över tid.

Nivika Fastigheter – Läs analysen

Intresset för fastighetsaktier är stekhett. Nivika är det andra fastighetsbolaget på kort tid att söka sig till börsen. Tillväxtstrategin är lovande men aktien något dyr. Sista teckningsdag: 311201

ChargePanel – Till analysen

IPO-aktuella Chargepanel får en värdering närmre 100 Mkr på börsen. Affärsvärlden hittar både plus och minus efter att synat prospektet. Sista teckningsdag: 211130

Nordic Asia – Till analysen

Kinesiska aktier har inte varit i ropet under 2021. Kanske visar det sig vara ett köptillfälle? Den som tror på något sådant kan överväga att teckna IPO-bolaget Nordic Asia. Sista teckningsdag: 211206

Halmslätten – Till analysen

Stenhus Fastigheter kom nyligen med ett bud på det konsultdrivna fastighetsbolaget Halmslätten. Hur ska man se på budet och aktien nu?

Afv-portföljen – Till veckosummeringen

Börsen och Afv-portföljen är upp en procent var sedan förra uppdateringen.

Buy&Hold-portföljen – Till summeringen

Det blir rekordmånga inköp till B&H-portföljen den här månaden, hela 15 stycken. Det är allt från mjukvara till hårdmetall. Dessutom kom ett nytt fastighetsbud.

Insiderkollen – Till summeringen

I Insiderkollen går Afv igenom alla aktuella insynsaffärer. Denna vecka: massiva köp i kursförlorarna, men styrelsemedlemmar skalar ned innehaven i medicinteknikbolaget.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Just nu har vi ett extra bra erbjudande för Nordnetkunder. Klicka på länken för att ta del av rabatten.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer