Hoppa till huvudinnehållet

Köpvärda aktier och nya noteringar

Läs vad Affärsvärlden tycker om OX2, Pila Pharma, Bergman & Beving, Aquaticus Real Estate, Creaspac, Godsinlösen med flera. Vi bjuder också på nyheter kring Afv-portföljen och Råduppföljning. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Just nu har vi ett extra bra erbjudande för Nordnetkunder. Signa upp dig här och få rabatt på tjänsten.

OX2

OX2 är en av Europas största utvecklare av landbaserad vindkraft. Bolaget söker sig nu till börsen med en projektportfölj som pumpats upp rejält senaste åren. Sista teckningsdag är 2021-06-22.

Pila Pharma

Börsaktuella Pila Pharma har en egen ansats för att behandla typ 2-diabetes och har redan avverkat en mindre Fas 2-studie för sitt preparat. Ska man teckna denna IPO? Sista teckningsdag är 2021-06-29.

Bergman & Beving

Den länge tveksamma resultatutvecklingen i Bergman & Beving går nu tydligt åt rätt håll. Med en ny VD från Lagercrantz vill bolaget skruva upp tempot i jakten på nya förvärv. Det lovar gott.

Aquaticus Real Estate

Aquaticus gör i juli debut på Spotlight. Det är ett nytt enfastighetsbolag med en kontorsfastighet i Sundbyberg. Den planerade utdelningen på 7% ligger i topp för sektorn. Det vattnas ändå inte i munnen. Sista teckningsdag: 2021-06-23

Godsinlösen

Godsinlösen hanterar returer och reklamationer åt e-handelsbolag. Bolaget har vuxit snabbt de senaste åren och skall nu noteras på First North. Är aktien värd att teckna? Sista teckningsdag: 2021-06-28

OX2

En av årets största IPO:er OX2 fick en riktigt dålig handelsstart. Kursen föll direkt under teckningsnivån.

Creaspac

Creades Spac-bolag Creaspac backade något i börsdebuten. Hur det går på sikt återstår att se.

Afv-portföljen

Afv-portföljen har tappat lite på index under de senaste veckorna och ligger ungefär 5% under toppnoteringarna från tidiga juni.

Råduppföljning

Köprådet i Angler utvecklades starkt och blev en dubblare. För de neutrala råden blev det en blandad kompott. Magle Chemoswed och Hextatronic gick starkt. Sämre gick det för Scandic, Paradox och Betsson.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Just nu har vi ett extra bra erbjudande för Nordnetkunder. Klicka på länken för att ta del av rabatten.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2021-06-28 16:48

ja det finns massor av tidskrifter och mäklare som ger förslag..den ena är ju i te bättre en den andra

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm