Hoppa till huvudinnehållet

Bolån med marknadens lägsta listränta

“Om du har ditt sparande hos oss, kan du få en lägre bolåneränta ju större kapital du har. Vi räknar ihop alla dina och en eventuell medsökandes tillgångar; aktier, fonder, pensionskonton och företagsdepåer. Vår allra lägsta ränta på 0,69 procent* är faktiskt marknadens lägsta listränta.” Det säger Nordnet Private Bankings chef Sara Silver Örman.

Färdigförhandlat bolån

Nordnets bolån är standardiserat på så sätt att du inte behöver förhandla om din ränta. Istället får du den rabatt som gäller för storleken på det kapital du har hos oss. I takt med att ditt sparande växer eller att du sätter in mer pengar, kommer rabatten att öka – helt automatiskt.

Sparande hos NordnetDu betalar
15 miljoner eller mer0,69 %
10 – 15 miljoner0,79 %
5 – 10 miljoner0,99 %
2,5 – 5 miljoner1,09 %
0 – 2,5 miljonerIngen rabatt, du betalar 2,04 % (standardränta)

Slipp räntor som smyghöjs

Många låntagare vittnar om tidsödande omförhandlingar med banken och räntor som smyghöjs. Det slipper du hos oss. Vår målsättning är och har alltid varit att erbjuda marknadens förmånligaste bolåneränta för kunder med ett större sparande. Det löftet håller vi hårt på.

“Vårt kundlöfte är att erbjuda marknadens förmånligaste bolåneränta för kunder med ett större sparande”


Enkelt och digitalt

Nordnet är en digital aktör med en enkel och modern plattform. Bolåneansökan är naturligtvis inget undantag. Allt du behöver göra är att fylla i uppgifter om dig själv och det du vill belåna; villa, bostadsrätt eller fritidshus. Efter en sedvanlig kreditbedömning återkommer vi till dig. Allt som allt brukar det ta ett par veckor från det att man ansöker om lån på fastighet, till dess att det betalas ut. För bostadsrätt tar det lite längre tid.

Bra att veta om Nordnets bolån:

  • Marknadens lägsta listränta
  • Dina samlade tillgångar räknas
  • Upp till 60 % belåningsgrad
  • Villa, bostadsrätt och fritidshus

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (21-02-05). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 60 % och minst 15 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 2,04 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 700 kr och en total kreditkostnad om 1 612 000 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer