Dela ditt bästa spartips – Tävla om fina priser

Tävling under Nordnet Live

Idag hålls årets största event för sparande och investeringar, Nordnet Live. Utöver att lyssna på massor av intressanta talare och vd:ar för några av börsens mest spännande bolag kan du också tävla om fina priser.

Om du delar ditt bästa spartips under hashtaggen #nordnetlive på Twitter, Instagram eller Facebook under dagen är du med och tävlar om en upplevelse från Live it värd 5000 kr. Du kan även vinna en hotellnatt för två personer på Radisson Blu i Stockholm eller ett års medlemskap på World Class gym i Stockholm.

Vilket är ditt bästa spartips?

Dela ditt bästa spartips innan kl. 19.00 idag så är du med i tävlingen. Glöm inte att använda hashtaggen #nordnetlive. Lägg gärna till en bild (OBS, humoristiska inslag kommer premieras av juryn).

Alla kan delta

Alla kan delta i tävlingen. Oavsett om du ser eventet live eller på webben. Du kan läsa mer om Nordnet Live här: www.nordnet.se/nordnetlive

Vinnaren kommer presenteras under kvällen

Vinnaren av tävlingen kommer presenteras under kvällen (torsdag 16:e februari).

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer