Välkommen till kundservice

Använd sökfältet för att hitta svar på dina frågor.

03023Man-Tor 8.30-17.00

Kundservice / Handelsapplikationer

Hur installerar jag Wintrade?

För att installera Wintrade behöver ladda ner programmet från vår hemsida. Gå in under menyfliken Tjänster följt av Handelsapplikationer, välj sedan Wintrade. Klicka sedan på "Ladda ner" -länken, välj Kör och följ instruktioner för att installera programvaran.

När installationen är färdig öppnar du programmet och loggar in i det med samma användaruppgifter som du använder för att logga in på din depå.

Vilka systemkrav behöver min dator uppfylla?

För att du ska kunna använda Wintrade behöver datorn uppfylla följande kriterier:

  • Windows: XP / Vista / 7 /8 . Med NET.Framework 2.0 eller 4.0
  • Ledigt hårddiskutrymme: 200 Mbyte
  • Processor: Pentium 4 eller senare, minimum 1 GHz
  • Ramminne: 512 Mbyte
  • Internetuppkoppling: minimum 512 kbit/s
  • Operativsystem: Windows 2000,Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8


Jag försöker logga in i Wintrade men får ingen anslutning till servern?

Det här beror vanligtvis på att din brandvägg eller ditt antivirus program inte tillåter en anslutning av Wintrade mot internet. Vänligen se över inställningar för dessa program och säkerställt att en anslutning tillåts.

För att kontrollera om detta är fallet, stäng temporärt brandväggen och starta sedan Wintrade igen.

Om du nu kan logga in så är det brandväggen som är problemet. För att lösa detta måste du öppna brandväggen och leta reda på inställningarna för den personliga brandväggen. Där ska det finnas programstatus, programkontroll, "lägg till program" eller något dylikt beroende på vilket program du använder. Här kommer du att kunna välja i en lista vilka program som skall läggas till. Välj då Wintrade eller Nordnet Wintrade och klicka på "Lägg till".

Vad kostar det att använda Wintrade?

Standardpriset för Wintrade är 99 kr i månaden. Avgiften kan variera beroende på vilket villkor din depå omfattas av. Vänligen se prislistan som du finner under menyfliken Tjänster eller här.


Hur installerar jag en ny version av Wintrade?

Du behöver inte avinstallera den gamla versionen för att installera den nya. Har du en gammal version av Wintrade installerat på din dator kommer denna automatiskt att avinstalleras när du installerar den nya.

Hur avbeställer jag Wintrade?

Vill du inte längre använda Wintrade måste du avregistrera dig för att slippa att programmet debiteras. Du gör detta på webben under menyfliken min depå följt av Mina avtal och abonnemang. Loggar du efter avbeställningen in i Wintrade igen kommer tjänsten åter att aktiveras. Wintrade debiteras i efterskott och det kommer därför att komma en avgift nästkommande månad för programmet.

Mer om

Handelsapplikationer


Kontakta kundservice
08-506 330 00
Mån-tors 8:30-20:00
Fre - 8:30-18:00
Orderläggning mäklare
08-506 331 00


Upp

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.