Idag går flyttlasset till Kungsholmen i Stockholm

Idag är en stor dag för oss på Nordnet. Vi flyttar vårt huvudkontor från Alvik i Bromma till Kungsholmen i de centrala delarna av Stockholm. I nästan 20 år har vi haft vårt kontor i Alvik så det är en milstolpe i Nordnets historia att flytta till ett nytt hem på Alströmergatan 39. Vi flyttar in i en gammal industrifastighet där det ursprungligen bedrevs tillverkning av maskiner för tändsticksindustrin. Totalt är fastigheten på sex plan och alla våra 400 medarbetare i Sverige kommer ha sin arbetsplats där.

Sedan vi tecknade avtalet för två år sedan har vi tillsammans med vår hyresvärd Humlegården Fastigheter och våra arkitekter, utvecklat fastigheten i en riktning som vi tycker passar vår identitet och verksamhet. Vi har renoverat hela byggnaden med målet att återställa ursprungsarkitekturen. Målet har varit att få till en perfekt blandning mellan industrikaraktär och fintech-miljö. Innertak har höjts, fönsteröppningar har återställts och många öppna ytor har skapats för att släppa in än mer dagsljus.

Vi bygger den nya tidens digitala bank, och har ambitionen att skapa världens bästa användarupplevelse inom sparande och investeringar. Ska vi lyckas med det krävs det att vi kan rekrytera och behålla topptalanger inom tech och finans. Jag hoppas att vår nya lokal med dess utformning och läge, kommer att stärka vår attraktionskraft som arbetsgivare och samtidigt ge en energikick åt alla våra medarbetare som varit med oss ett tag. Att komma lite närmare stan gör att det blir det enklare för både kunder och samarbetspartners som besöker oss.

Vi har fått en unik möjlighet att utforma lokalerna som vi vill, och slutresultatet manifesterar fysiskt det nya Nordnet vi håller på att bygga. Det har även gjort att vi kunnat påverka alltifrån energianvändning till vilka material vi använder i det nya kontoret.

Det ska bli väldigt spännande att bo in sig i lokalerna de närmaste veckorna och vi ser fram emot att välkomna kunder, samarbetspartners och medarbetare till Nordnets nya hem framöver!

/ Jenny

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer