Hoppa till huvudinnehållet

DNB väljer Nordnet för kundflytt

I dagarna har jag nöjet att hälsa 350 fondkunder från den norska banken DNB välkomna till oss och vår plattform. Härligt att vi blir fler i Nordnetfamiljen.

När DNB i Sverige nu renodlar sin fondaffär, och lägger fullt fokus på distribution till institutionella placerare och till privatpersoner via distributörer, står vi naturligtvis redo att ta emot bolagets direktkunder som behöver ett nytt hem.

Vi har ett av landets bredaste utbud när det kommer till sparande i fonder, aktier och andra finansiella instrument. Så jag tror inte att kunderna kommer att bli besvikna.

För kunderna blir det förstås en ny miljö att bekanta sig med. En ny plattform och ett nytt sätt att köpa och sälja fonder. Men vi känner oss trygga i att vi är en digital aktör som har enkelhet och användarvänlighet i fokus, i allt vi gör. Om det är någonstans det är enkelt att bli och vara kund så är det hos oss. Det kan jag med trygghet förvissa alla nya kunder om.

Självklart medför en sådan här förflyttning inga nya eller extra kostnader för kunderna. Man behåller sitt fondkonto och alla innehav, och det mesta fungerar precis som vanligt.

Om jag väljer att lyfta blicken är det här också ett positivt exempel på hur bra det kan bli när vi i branschen hjälps åt för att göra det bästa för våra sparare. För DNB som vill satsa mer på sin kärnverksamhet, för oss som vill växa och erbjuda fler en fantastisk sparupplevelse. Och, framförallt, för kunderna som får bättre förutsättningar att utveckla sig själva och sina investeringar.

Välkommen till Nordnet!

Bästa sparhälsningar,

Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer