Hoppa till huvudinnehållet

Det frågar Nordnets Private Banking-kunder just nu.

Som kund hos Private Banking behöver du aldrig vänta mer än 30 sekunder på att komma i kontakt med service- och mäklarteamet. Den här månaden har Jonas Jonsson, mäkare och tradingspecialist, fått följande frågor från er kunder.

Vad undrar du? Ring oss på 010-583 37 00.

Kan man handla optioner på ett ISK?

Svaret är ja, Nordnet lanserade under sommaren möjligheten att handla optioner på ISK. Kravet är att man har kreditlimit och OM-avtal på ISK och aktie- och fonddepå. Utöver det behövs ett ramavtal på en aktie och fonddepå samt fullmakt för derivat på ett ISK. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer.

Vilken hjälp kan jag som är Private Banking-kund få av era mäklare?

Våra kunder har ofta komplexa frågor relaterade till sparande och investeringar och därför har vi ett helt eget team med sparexperter och mäklare, bara för Private Banking. Du ringer in på det vanliga numret (010-583 37 00) och får prata med en mäkare eller en sparexpert. Mäklarfunktionen erbjuder bland annat orderläggning, hjälp med handelsterminaler, guidning i olika handelsstrategier och förhandling av courtagevillkor.

Jag vill bli mer aktiv i min handel. Vilka handelsterminaler har jag att välja mellan?

För och främst ska man känna till att man kommer långt med den vanliga hemsidan och den nya appen. Letar man efter andra handelsverktyg finns flera alternativ och det första naturliga steget Infront Web Trader, en webbaserad handelsterminal. Att den är webbaserad innebär att den fungerar på både PC och Mac, vilket uppskattas av många. Infont Web Trader tillåter egna arbetsytor, egna listor och en god översikt. Priset för terminalen Infront Web Trader är 49 kronor per månad för våra Private Banking-kunder (ordinarie pris är 99 kr per månad).

Nästa steg till en mer avancerad terminal är Infront Active Trader, vilket tillåter en mer flexibel lösning och bygga en arbetsyta precis som man önskar och fler funktioner.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm