Sponsorer

Upp

Dela:

Arenasponsor

Vårt fokus är att skapa god avkastning till låga avgifter. Vi har i flera år fått priser för den avkastning vi skapat och har en bra snittrating hos Morningstar. Våra låga avgifter gör att vi säkerställer att fonderna har de bästa möjligheterna att växa. Låga avgifter är särskilt viktigt när sparandet är långsiktigt.

Silversponsorer

Sedan 1906 har Öhman ständigt utforskat nya möjligheter när det gäller investeringar. Alltid med fokus på att vara steget före, men utan att ge avkall på kontroll och kvalitet. Det är den filosofin som gör att vi idag har ett stort nätverk av framgångsrika kunder som lutar sig mot vår kompetens. Idag har vi förtroendet att förvalta 85 miljarder kronor för kunders räkning och erbjuder två typer av fonder; effektiva indexfonder och aktiva fonder med hög grad av specialisering med inriktning på aktier, räntor och företagsobligationer. Varmt välkomna till vår monter på Nordnet Live! Besök gärna vår hemsida www.ohman.se

DNB är Norges största bank med ca 500 miljarder kronor i förvaltat kapital och drygt 11 000 anställda runtomkring i världen. I vårt utbud av aktiefonder hittar du bland annat en stark globalförvaltning, ett framgångsrikt teknologiteam samt ett stort fokus på förnyelsebar energi och hållbarhet. Våra fonder är aktivt förvaltade och våra investeringar är långsiktiga. Varmt välkomna till vår monter för att få veta mer om DNB och våra fonder.

Besök gärna vår hemsida dnb.se/fonderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för mer information.

Amundi är Europas ledande kapitalförvaltare med mer än 950 miljarder euro i tillgångar under förvaltning (30 september 2015). Vi utveckar skräddarsydda investeringsstrategier tillsammans med våra institutionella kunder och erbjuder våra 100 miljoner privatkunder specialiserade, innovativa och trygga sparlösningar.

Vill du veta mer om Amundi är du varmt välkommen att kontakta oss direkt eller att besöka vår hemsida www.amundi.com.

Vi ser fram emot att ses på Nordnet Live!


Danske Invest är en av Nordens största fondaktörer. Vi arbetar aktivt med att välja rätt förvaltare till rätt fond. Lokal insikt och närvaro är hörnstenar i detta arbete. Läs mer: www.danskeinvest.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ålandsbanken grundades redan 1919 av dåtida åländska entreprenörer och har idag kontor på Åland, finska fastlandet och Sverige. Ålandsbankens fonder förvaltas enligt vår filosofi – Värdeskapande i uppgång, Kapitalbevarande i nedgång - och är en aktiv och dynamisk förvaltare oavsett om det är inom aktier, räntor eller allokering. Norden är vår hemmamarknad men med global täckning. Vår ambition är att hela tiden skapa ett mervärde för våra kunder i alla våra fonder och allokeringstjänster. Vi går vår egen väg!

Didner & Gerge Fonder är en liten, tydligt aktiv och fristående förvaltare. Vårt mål är att med ett rimligt risktagande långsiktigt prestera en avkastning som överträffar relevanta jämförelseindex.

Vi är ett modernt fondbolag med enkla, tydliga och hållbara fonder. Vi har några av marknadens lägsta förvaltningsavgifter och ett brett utbud av indexnära fonder. SPP Fonder är en del av Storebrand, där återfinns våra Delphifonder. Delphifonderna riktar sig till dig som tror på riktig aktiv förvaltning.

Läs vidare på: spp.se

Lannebo Fonder är ett fristående, kundorienterat fondbolag som bedriver aktiv förvaltning inom områden och branscher där vi har ytterst hög förvaltarkompetens. Det är förvaltarens kunskap, erfarenhet och engagemang som gör att vi håller toppklass inom utvalda nischer. Bolaget grundades år 2000 av Anders Lannebo tillsammans med en grupp förvaltare från bankernas fondbolag. Grundarna såg en potential i att kunna bedriva äkta aktiv förvaltning genom att vara helt oberoende och startade Lannebo Fonder för att fullt ut kunna vara aktiva, långsiktiga och självständiga.

Swedbank Robur grundades 1967 och var första med att erbjuda fonder på bred front i Sverige. Vi förvaltar cirka 1200 miljarder kronor i mer än 80 fonder och diskretionär förvaltning åt drygt 3 miljoner kunder. Som en av Nordens största kapitalförvaltare arbetar vi aktivt med ägarstyrning och hållbarhetsfrågor för att skapa värde för dig som fondsparar.

Välkommen till vår monter på Nordnet Live så berättar vi mer om våra fonder.

Läs mer: www.swedbankrobur.se

Franklin Templeton Investments är en av världens ledande globala kapitalförvaltare. Bolaget grundades för över 65 år sedan i USA, har idag kontor i fler än 35 länder och erbjuder ett brett utbud av aktivt förvaltade fonder.

Läs mer: http://www.franklintempleton.se/


Bronssponsorer

Spiltan Fonder – Enkelt är effektivt! - Bra avkastning - Prisbelönt fondbolag med prisbelönta fonder - Aktiv förvaltning på riktigt + smart passiv förvaltning

Kommer snart

Fidelitys mål är att erbjuda de bästa fondlösningarna och enastående kundservice. Sedan starten för över 40 år sedan har vi fokuserat på djupgående analys av företag och aktiv fondförvaltning. Läs mer på fidelity.se.


Handelsbanken erbjuder ett stort utbud av olika investeringar som till exempel Spreadcertifikat, Bull&Bear-certifikat och fonder.

Läs mer: www.handelsbanken.se/börsrum

Xact lanserade Nordens första ETF år 2000 och har sedan dess varit den ledande nordiska ETF-leverantören. Idag förvaltas ca 24 000 MSEK i ETF:er som följer de nordiska aktiemarknaderna.

Läs mer: http://www.xact.se/etf-utbud/


Med tillgångar värda 715 miljarder euro under förvaltning (per den 30 september 2016) är Deutsche Asset Management en av världens ledande förvaltningsorganisationer.

Deutsche Asset Management erbjuder privatpersoner och institutioner traditionella och alternativa investeringar inom alla tillgångsslag.Vårt produktsortiment inkluderar ett brett utbud från traditionella fonder till specifikt utformade portföljer utifrån enskilda kunders individuella behov. Utbudet inkluderar aktiva och passiva fonder, institutionella mandat och strukturerade produkter.

Catella Fonder finns till för att ge fler människor medel att själva skapa sin önskade framtid. Vi förvaltar 10 aktie-, ränte- och hedgefonder. Vi investerar aktivt och med fokus på de nordiska marknaderna. I en värld som domineras av standardiserade produkt- och portföljlösningar, tror vi på att oberoende aktörer står för ett hälsosamt komplement som bidrar till att skapa fler möjligheter för kunderna att skapa sin önskade framtid. Vi tror på att människor och organisationer ska ha fler alternativ när det gäller att långsiktigt placera sina pengar. Att verkligen ge dem fler verktyg och medel att uppnå sina mål. Vi tror på att vara en tillgång både i upp- och nedgång, att kunna agera på egna villkor och bygga smarta lösningar som ser till våra kunders bästa oavsett läge i marknaden. Allt för kundens bästa. Det är vår vinst.

För mer information om Catella Fonder gå antingen in på www.catella.se/fonder

Baltic Horizon Fund är en fastighetsfond som är noterad på Nasdaq Stockholm. Fonden investerar i komersiella fastigheter i i Estland, Lettland och Litauen, med störst fokus på huvudstäderna – Tallinn, Riga och Vilnius.

Läs mer på baltichorizon.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

M&G is one of Europe’s largest active asset managers, known for its conviction-led and long-term approach to investing. These timeless investment principles are core to our business and remain as relevant today as when we launched the UK’s first mutual fund back in 1931. M&G currently has offices in 15 countries and we are focussed on developing partnerships with our clients globally. For over 80 years we have been developing funds across the key asset classes, covering fixed income, equity, multi-asset and real estate. Today, our total assets under management have grown to 336 bn. EUR. Source: M&G, as at 30.09.2015

Nasdaq är ett globalt börsföretag med stark lokal förankring. Vi kombinerar tradition med innovation och vi erbjuder en miljö där köpare, säljare, visionärer och experter kan agera tryggt och professionellt.

Läs mer: nasdaqomxnordic.com/optionsutbildninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

East Capital är en oberoende kapitalförvaltare specialiserad på tillväxt- och frontiermarknader. Bolaget grundades i Sverige 1997 och har kontor i Dubai, Hong Kong, Luxemburg, Moskva, Oslo, Stockholm och Tallinn. Vi förvaltar 33 miljarder kronor i noterade och onoterade aktier samt fastigheter, till en bred kundbas inklusive ledande institutioner.
Investeringsstrategin baseras på ingående kunskap om marknaderna, fundamental analys och täta företagsbesök. ESG-relaterade risker och möjligheter utvärderas som en integrerad del i investeringsprocessen. Vi föredrar investeringar i bolag som visar långsiktigt hållbar tillväxt och har ansvarsfulla ägare.

Välkomna förbi oss på Nordnet Live för att diskutera vidare.

Läs mer på www.eastcapital.se

IKC Fonder ingår i IKC-koncernen med huvudkontor i Malmö och filialkontor i Stockholm samt Manila. Vi erbjuder allt från spännande spetsfonder till konkurrenskraftig ränteförvaltning och heltäckande pensionstjänster. Våra förvaltare har alla en gedigen bakgrund och mångårig erfarenhet inom sina respektive ansvarsområden. Besök oss på Nordnet Live eller www.ikcfonder.se så berättar vi mer om våra framgångsrika fonder och flexibla lösningar. IKC - Vår egen väg. För din skull.

Utforskar världen för högkvalitativa resultat Invesco är en av världens ledande kapitalförvaltare och är noterad på New York Stock Exchange. Vår drivkraft är att hjälpa investerare världen över att uppnå sina finansiella mål. Invesco grundades 1978 i USA, och huvudkontoret ligger i Atlanta.

INVL Asset Management is a boutique asset management company that offers a range of Emerging Markets focused investment products since 2004.

Team of ten portfolio managers, use primarily fundamental value, bottom up approach and manage 600+ mio. EUR in assets. INVL funds consistently rank high in international rankings. INVL adheres to the UN Principles for Responsible Investment (PRI).

For more information about INVL Asset Management funds, please visit http://www.invl.se/ or https://www.invl.com/lit/en/investment/investment-funds

SKAGEN är nordiskt fondbolag med en lång och framgångsrik historik av att förvalta aktiefonder och räntefonder.

Att förvalta fonder är vår enda verksamhet. Vi vågar göra impopulära val så länge det gynnar våra kunder. Intresset för att hitta de bästa investeringarna har vi gemensamt – när det går bra för våra kunder, går det också bra för oss.

Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga riskjusterad avkastning, kommunikation och service.


Enter Fonder skapar avkastning genom aktiva investeringar i svenska aktier och räntebärande värdepapper. Den aktiva förvaltningen är integrerad med FN´s principer för ansvarsfulla investeringar (PRI). Alla fonderna är dessutom klassade som etiska eftersom de följer särskilda riktlinjer när det gäller investeringar.

Kom förbi vår monter på Nordnet Live så berättar vi mer om hur vi kombinerar god avkastning och ansvarsfulla investeringar.

Läs mer: www.enterfonder.se

Övriga sponsorer

Alfred Bergs mål är att skapa ett långsiktigt värde för våra investerare. Vår starka lokala närvaro i och kunskap om de nordiska marknaderna gör att vi har ett av de bredaste utbuden av fonder med nordiskt fokus. Vi ingår i BNP Paribas Investment Partners. För dig som investerare betyder det att vi erbjuder ett världsomspännande utbud av fonder, oavsett dina behov. Välkommen att kontakta Nordnet eller kom till vår monter på Nordnet Live så berättar vi mer om våra olika fonder.

Läs mer på alfredberg.se

Sigmastocks tillhandahåller ett verktyg för aktieinvesteringar. Via sigmastocks.com kan privatpersoner skapa och få hjälp med följa en egen strategi. Kunder använder verktyget för att få hjälp med sin egen aktieförvaltning, bland annat genom att beräkna fram aktier att köpa enligt sin strategi och bli lotsade till rätt orderläggningssida hos Nordnet. Allting sker med hjälp av matematik och statistik

Unga Aktiesparare finns till för unga mellan 0-28 år som vill lära sig spara smartare. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden och hur du investerar. Vi tycker att sparande ska vara enkelt, roligt och att det ska vara till för alla!

Coeli är en svensk kapitalförvaltare med förtroendet att förvalta mer än 13 miljarder kronor åt våra kunder. Våra förvaltarteam är specialister på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Vi hjälper både professionella och privata investerare som finns runt om hela världen med att skapa mervärde i deras investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt.

Välkommen till oss! www.coeli.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Atlant Fonder är ett entreprenörsdrivet fondbolag grundat 2006.

Vårt mål är att ge våra kunder en god riskjusterad avkastning genom ett brett utbud av aktivt förvaltade hedgefonder.

Vi erbjuder allt från räntealternativ med fokus på trygghet till offensiva ”aktiefonder” med krockkudde.

Vi har en unik förvaltningsstil som bygger på hög aktivitet i kombination med ett stort fokus på riskminimering.

AXA Investment Managers (AXA IM) is an active, long-term, global, multi-asset investor. We work with clients today to provide the solutions they need to help build a better tomorrow for their investments, while creating a positive change for the world in which we all live. With approximately €735 billion in assets under management as at end of June 2017, AXA IM employs over 2,450 employees around the world and operates out of 29 offices across 21 countries. AXA IM is part of the AXA Group, a world leader in financial protection and wealth management.

Kommer snart

Autostock AB utvecklar analys- och handelsplattformen Autotrader som är integrerad mot Nordnet. Företaget utvecklar också automatiska handelsstrategier för exekvering i Autotrader, samt startade förra året utbildningsprojektet Nordic Autotrading Society.

Kommer snart

Feminvest är ett nytt investerarnätverk för kvinnor, vars syfte är att främja kvinnors ägande och inflytande på aktiemarknaden. I förlängningen leder fler aktiva kvinnliga aktieägare till ökat inflytande för kvinnor i bolag och i samhället, och till en mer jämställd aktiemarknad. Andra vinster är en mer diversifierad ägarstruktur för bolag samt en starkare privatekonomi för kvinnor.

Börslabbet är det ultimata verktyget för sparare som vill investera systematiskt på börsen. Med systematiska strategier är det enkelt att komma igång, tar lite tid och slår de flesta aktiva investerarna över tid. Vi vill ge fler möjligheten att på ett enkelt sätt investera systematiskt i aktier genom kurser, verktyg och aktietips.

Kommer snart

Arenasponsor

Mediapartner

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.