Upp

Dela:

Arenasponsor

Vårt fokus är att skapa god avkastning till låga avgifter. Vi har i flera år fått priser för den avkastning vi skapat och har en hög snittrating hos Morningstar. Våra låga avgifter gör att vi säkerställer att fonderna har de bästa möjligheterna att växa. Låga avgifter är särskilt viktigt när sparandet är långsiktigt.

Guldsponsorer

Ålandsbanken grundades redan 1919 av dåtida åländska entreprenörer och har idag kontor på Åland, finska fastlandet och Sverige. Ålandsbankens fonder förvaltas enligt vår filosofi – Värdeskapande i uppgång, Kapitalbevarande i nedgång - och är en aktiv och dynamisk förvaltare oavsett om det är inom aktier, räntor eller allokering. Norden är vår hemmamarknad men med global täckning. Vår ambition är att hela tiden skapa ett mervärde för våra kunder i alla våra fonder och allokeringstjänster. Vi går vår egen väg!

Vi är ett modernt fondbolag med enkla, tydliga och hållbara fonder. Vi har några av marknadens lägsta förvaltningsavgifter och ett brett utbud av indexnära fonder. SPP Fonder är en del av Storebrand, där återfinns våra Delphifonder. Delphifonderna riktar sig till dig som tror på riktig aktiv förvaltning. Läs vidare: https://www2.spp.se/cms/privat/sparande-trygghet/fonder/spp-fonder/

Nasdaq är ett globalt börsföretag med stark lokal förankring. Vi kombinerar tradition med innovation och vi erbjuder en miljö där köpare, säljare, visionärer och experter kan agera tryggt och professionellt.

Läs mer: https://www.facebook.com/NASDAQOMXStockholm?ref=hllänk till annan webbplats

Silversponsorer

Som familjeföretag vet vi vikten av att utvecklas. Sedan 1906 har vi utforskat nya möjligheter när det gäller investeringar. Idag har Öhman förtroendet att förvalta 78 miljarder kronor och erbjuder ett brett spektrum av förvaltningstjänster.

DNB är Norges största bank med ca 500 miljarder kronor i förvaltat kapital och drygt 11 000 anställda runtomkring i världen. I vårt utbud av aktiefonder hittar du bland annat en stark globalförvaltning, ett framgångsrikt teknologiteam samt ett stort fokus på förnyelsebar energi och hållbarhet. Våra fonder är aktivt förvaltade och våra investeringar är långsiktiga. Varmt välkomna till vår monter för att få veta mer om DNB och våra fonder. Besök gärna vår hemsida www.dnb.se/fonder för mer information.

Amundi är Europas ledande kapitalförvaltare med mer än 950 miljarder euro i tillgångar under förvaltning (30 september 2015). Vi utveckar skräddarsydda investeringsstrategier tillsammans med våra institutionella kunder och erbjuder våra 100 miljoner privatkunder specialiserade, innovativa och trygga sparlösningar.

Vill du veta mer om Amundi är du varmt välkommen att kontakta oss direkt eller att besöka vår hemsida www.amundi.comlänk till annan webbplats.

Vi ser fram emot att ses på Nordnet Live!


Danske Invest är en av Nordens största fondaktörer. Vi arbetar aktivt med att välja rätt förvaltare till rätt fond. Lokal insikt och närvaro är hörnstenar i detta arbete. Läs mer: www.danskeinvest.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi är en global kapitalförvaltare byggt av investerare för investerare

GAM förvaltar kapital till ett värde av 133 miljarder US-dollar för institutioner, finansiella rådgivare och privata investerare. Våra professionella kapitalförvaltare har i genomsnitt mer än 16 års erfarenhet i branschen, och de utför sitt jobb med integritet, övertygelse och entreprenörsanda. I mer än 30 år har vi erbjudit aktiva investeringslösningar som spänner över flera olika tillgångsklasser. Med 1 000 anställda i 11 länder kan vi definitivt kalla oss ett globalt företag i både omfattning och resurser, men vi är ändå små nog för att på ett snabbt och flexibelt sätt kunna möta våra kunders behov.


Didner & Gerge Fonder är en liten, tydligt aktiv och fristående förvaltare. Vårt mål är att med ett rimligt risktagande långsiktigt prestera en avkastning som överträffar relevanta jämförelseindex.

Franklin Templeton Investments är en av världens ledande globala kapitalförvaltare. Bolaget grundades för över 65 år sedan i USA, har idag kontor i fler än 35 länder och erbjuder ett brett utbud av aktivt förvaltade fonder.

Läs mer: http://www.franklintempleton.se/en_SE/gateway/default.page?ref=L2VuX1NFL2ludmVzdG9yL2hvbWUucGFnZQ==&opt=120länk till annan webbplats


Bronssponsorer

Spiltan Fonder – Enkelt är effektivt! - Bra avkastning - Prisbelönt fondbolag med prisbelönta fonder - Aktiv förvaltning på riktigt + smart passiv förvaltning

Carnegie Asset Management är en fristående förvaltare med bas i Köpenhamn och fokus på globala aktier – du har säkert hört talas om vår framgångsrika globalfond Carnegie Worldwide, och vi har flera spännande fonder som förvaltas enligt samma beprövade koncept – trendbaserad stock picking. Kom förbi så berättar vi mer!


Fidelitys mål är att erbjuda de bästa fondlösningarna och enastående kundservice. Sedan starten för över 40 år sedan har vi fokuserat på djupgående analys av företag och aktiv fondförvaltning. Läs mer på fidelity.se.länk till annan webbplats


Handelsbanken erbjuder ett stort utbud av olika investeringar som till exempel Spreadcertifikat, Bull&Bear-certifikat och fonder.

Läs mer: www.handelsbanken.se/börsrumlänk till annan webbplats

Xact lanserade Nordens första ETF år 2000 och har sedan dess varit den ledande nordiska ETF-leverantören. Idag förvaltas ca 24 000 MSEK i ETF:er som följer de nordiska aktiemarknaderna.

Läs mer: http://www.xact.se/etf-utbud/länk till annan webbplats


Med tillgångar värda 715 miljarder euro under förvaltning (per den 30 september 2016) är Deutsche Asset Management en av världens ledande förvaltningsorganisationer.

Deutsche Asset Management erbjuder privatpersoner och institutioner traditionella och alternativa investeringar inom alla tillgångsslag.Vårt produktsortiment inkluderar ett brett utbud från traditionella fonder till specifikt utformade portföljer utifrån enskilda kunders individuella behov. Utbudet inkluderar aktiva och passiva fonder, institutionella mandat och strukturerade produkter.

Vontobelgruppen kombinerar expertisen hos en oberoende schweizisk privatbank med den innovativa styrkan hos en aktiv internationell kapitalförvaltare. Vår integrerade affärsmodell med tre affärsområden: Private Banking, Investment Banking och Asset Management med ett nära samarbete möjliggör en effektiv kombination av kunskap och resurser - till fördel för våra kunder och samarbetspartners. I Sverige erbjuder vi ett omfattande utbud av Bull & Bear-certifikat. Investerare har ett stort urval av Aktier från USA, Europa och Sverige, samt ett brett utbud av internationella index, med stora och små hävstångsfaktorer till sitt förfogande. Till styrkorna med Vontobel hör attraktiva och rättvisa priser, hög kvalitet och snabbt utförande under handel samt stor tillgänglighet vid prissättningen.


ODIN Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig fondförvaltare som grundades 1990. På uppdrag av våra andelsägare jobbar vi hårt varje dag för att skapa värde för framtiden.

Läs mer på odinfonder.selänk till annan webbplats

Commerzbank är en av Europas ledande emittenter av warranter, certifikat och andra investeringsprodukter, och är aktiva i Sverige sedan 2001. För tillfället erbjuder vi cirka 2 500 produkter till svenska investerare på NDX-börsen, alla kan självfallet handlas via Nordnet Bank och inom ramen för din kapitalförsäkring och ISK.


GAM förvaltar kapital till ett värde av 133 miljarder US-dollar för institutioner, finansiella rådgivare och privata investerare. Våra professionella kapitalförvaltare har i genomsnitt mer än 16 års erfarenhet i branschen, och de utför sitt jobb med integritet, övertygelse och entreprenörsanda. I mer än 30 år har vi erbjudit aktiva investeringslösningar som spänner över flera olika tillgångsklasser. Med 1 000 anställda i 11 länder kan vi definitivt kalla oss ett globalt företag i både omfattning och resurser, men vi är ändå små nog för att på ett snabbt och flexibelt sätt kunna möta våra kunders behov.


Carnegie Sverigefond, Carnegie Småbolagsfond, Carnegie Rysslandsfond och Carnegie Strategifond är några av våra mest populära fonder. De har en god historisk avkastning och bra betyg hos Morningstar och Citywire

UB Asset Management är en fristående förvaltare med fokus på realtillgångsfonder. Vi investerar i REITs (fastigheter), infrastruktur och skog. Utmärkande för vår förvaltning är en ”Alternative Beta” filosofi där vi koncentrerar oss på bolag med låg volatilitet, hög direktavkastning och transparent affärsmodell samt disciplinerad riskspridning. Vill du veta mer om oss och om investeringar i realtillgångar, så besök gärna vår hemsida www.unitedbankers.selänk till annan webbplats.

Vi ses på Nordnet Live!


IKC Fonder ingår i IKC-koncernen med huvudkontor i Malmö och filialkontor i Stockholm samt Manila. Vi erbjuder allt från spännande spetsfonder till konkurrenskraftig ränteförvaltning och heltäckande pensionstjänster. Våra förvaltare har alla en gedigen bakgrund och mångårig erfarenhet inom sina respektive ansvarsområden. Besök oss på Nordnet Live eller www.ikcfonder.selänk till annan webbplats så berättar vi mer om våra framgångsrika fonder och flexibla lösningar. IKC - Vår egen väg. För din skull.

Utforskar världen för högkvalitativa resultat Invesco är en av världens ledande kapitalförvaltare och är noterad på New York Stock Exchange. Vår drivkraft är att hjälpa investerare världen över att uppnå sina finansiella mål. Invesco grundades 1978 i USA, och huvudkontoret ligger i Atlanta.

Enter Fonder är ett fondbolag som sedan 1999 är specialiserad på aktiv förvaltning av svenska aktier och räntebärande värdepapper. Som ett led i vår förvaltning har vi integrerat vår hållbarhetsanalys i vår bolagsvärdering vilket vi gärna berättar mer om. Kom förbi vår monter på Nordnet Live så berättar vi mer om oss och våra fonder.

Läs mer: www.enterfonder.selänk till annan webbplats

Columbia Threadneedle Investments is a leading global asset management group that provides a broad range of actively managed investment strategies and solutions for individual, institutional and corporate clients around the world. With more than 2000 people including over 450 investment professionals based in North America, Europe and Asia, we manage €414* billion of assets across developed and emerging market equities, fixed income, asset allocation solutions and alternatives. Our priority is the investment success of our clients. We aim to deliver the investment outcomes our clients expect through an investment approach that is team-based, performance-driven and risk-aware. Columbia Threadneedle Investments is the global asset management group of Ameriprise Financial, Inc. (NYSE:AMP), a leading US-based financial services provider. As part of Ameriprise, we are supported by a large and well-capitalised diversified financial services firm. *as at 30 June 2016

Catella Fonder finns till för att ge fler människor medel att själva skapa sin önskade framtid. Vi förvaltar 10 aktie-, ränte- och hedgefonder. Vi investerar aktivt och med fokus på de nordiska marknaderna. I en värld som domineras av standardiserade produkt- och portföljlösningar, tror vi på att oberoende aktörer står för ett hälsosamt komplement som bidrar till att skapa fler möjligheter för kunderna att skapa sin önskade framtid. Vi tror på att människor och organisationer ska ha fler alternativ när det gäller att långsiktigt placera sina pengar. Att verkligen ge dem fler verktyg och medel att uppnå sina mål. Vi tror på att vara en tillgång både i upp- och nedgång, att kunna agera på egna villkor och bygga smarta lösningar som ser till våra kunders bästa oavsett läge i marknaden. Allt för kundens bästa. Det är vår vinst.

För mer information om Catella Fonder gå antingen in på www.catella.se/fonderlänk till annan webbplats

Alfred Bergs mål är att skapa ett långsiktigt värde för våra investerare. Vår starka lokala närvaro i och kunskap om de nordiska marknaderna gör att vi har ett av de bredaste utbuden av fonder med nordiskt fokus. Vi ingår i BNP Paribas Investment Partners. För dig som investerare betyder det att vi erbjuder ett världsomspännande utbud av fonder, oavsett dina behov. Välkommen att kontakta Nordnet eller kom till vår monter på Nordnet Live så berättar vi mer om våra olika fonder.

Läs mer på alfredberg.selänk till annan webbplats

Övriga sponsorer

Coeli Asset Management är ett fristående och kundorienterat fondbolag inriktat på aktivt förvaltade fonder. Samtliga av våra fonder investerar i få och noggrant utvalda kvalitetsbolag, bolag som vi verkligen tror på. Denna investeringsfilosofi har vi hållit fast vid sedan starten 2001 och är det vi kallar för aktiv förvaltning på riktigt.

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av högkvalitativa free-to-play spel för iOS, Android, Kindle Fire och enheter som drivs av Windows. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätta att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5:s spelportfölj inkluderar ett antal populära titlar som Mahjong Journey®, Survivors: the Quest®, Hidden City®, och The Secret Society®. G5 Entertainment AB är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2014.

M&G is one of Europe’s largest active asset managers, known for its conviction-led and long-term approach to investing. These timeless investment principles are core to our business and remain as relevant today as when we launched the UK’s first mutual fund back in 1931. M&G currently has offices in 15 countries and we are focussed on developing partnerships with our clients globally. For over 80 years we have been developing funds across the key asset classes, covering fixed income, equity, multi-asset and real estate. Today, our total assets under management have grown to 336 bn. EUR. Source: M&G, as at 30.09.2015

Stillfront är en oberoende utvecklare, förläggare och distributör av digitala spel – med visionen att bli en ledande indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom fem näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta och Simutronics i USA. Gruppens spel distribueras globalt, och har sina huvudmarknader i Sverige, Tyskland, USA och Sydamerika. För mer information, besök Stillfronts webbplats www.stillfront.comlänk till annan webbplats.

Clavister är en ledande leverantör av informationssäkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuella nätverk. Clavister erbjuder små och medelstora företag, telekomoperatörer och leverantörer av "Cloud"-lösningar, marknadsledande säkerhetslösningar mot dagens säkerhetshot. I Sverige har Clavister cirka 130 medarbetare, huvudkontor i Örnsköldsvik, utvecklingskontor i Umeå och sälj och marknadskontor i Stockholm. Clavister är noterat på NASDAQ First North under kortnamnet CLAV.

Catena Media har på kort tid utvecklats till en av världens mest framgångsrika aktörer inom leadsgenerering online för iGaming. Målmedveten expansion och lyckad integration av förvärv har skapat stark tillväxt och stabila resultat för Catena Media. Vid utgången av tredje kvartalet 2016 uppgick koncernens omsättning till cika 34,0 miljoner euro på rullande tolv månaders basis. Bolaget, med huvudkontor beläget på Malta, grundades 2012 har i dagsläget drygt 200 medarbetare. Catena Medias aktie noterades på Nasdaq Stockholm First North Premier i februari 2016.

På fem år har LeoVegas gått från noll kunder och ett okänt varumärke till att vara ett av de snabbast växande mobilspelsbolagen i Europa och marknadsledare inom mobilcasino. Tack vare sin starka kundtillströmning, exceptionella tillväxt och ständiga innovation leder LeoVegas den mobila utvecklingen. LeoVegas vision är att skapa den främsta spelupplevelsen och vara nummer ett inom mobilspel. Bolaget har idag över 350 anställda. Den operativa verksamhet är baserad på Malta, men den tekniska utvecklingen sker i Sverige. Vid utgången av tredje kvartalet 2016 uppgick koncernens omsättning till 100,2 MEUR för de första nio månaderna. LeoVegas aktie med tickern LEO noterades på Nasdaq Stockholm First North Premier i mars 2016. Med branschens mest prestigefyllda utmärkelser på sin meritlista och ”mobile first”-mentalitet fortsätter LeoVegas att ta spelupplevelsen till nya höjder.

Vill du läsa mer om LeoVegas vänligen besök http://leovegasgroup.com/länk till annan webbplats

Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, listat på NGM Nordic MTF, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Med TerraNets spjutspetsteknologi inom närhetsbaserad kommunikation kan bandbreddskrävande information skickas utan internetanslutning. TerraNet tillhandahåller en unik lösning för överföring av data, ljud och bild i full HD-upplösning i offline-läge utan att använda wifi, 3G, 4G eller GSM. TerraNets vision är att säkerställa samma användarupplevelse för användaren vare sig online eller offline.

Vator Securities är en nischad investment banking-firma som sedan 2009 bistått snabbväxande bolag med kapitalanskaffningar och börsintroduktioner. Vår vision är att skapa ett superkluster av innovativa bolag som har potentialen att växa till unicorns. Exempel på bolag vi har varit rådgivare till är Immunovia, Senzagen, Vikingaliv, Acarix och Diamorph. Vator Securities till huvuddelen en partnerägd firma.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vår internationella prägel återspeglas i ett 20-tal kontor världen över med cirka 15 300 medarbetare. Den 31 december 2016 uppgick koncernens balansomslutning till 2 621 miljarder kronor och förvaltat kapital till 1 781 miljarder kronor.

Läs mer om SEB på www.sebgroup.selänk till annan webbplats

Arenasponsor

Guldsponsorer

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.