NYHET!
SÄNKT PRIS PÅ AKTIEHANDEL

Hitta bästa pris här

COURTAGEKOLLEN

Upp

Dela:

Låt pengarna jobba
mer för mindre

Nu kan du låta pengarna jobba ännu mer för mindre. Vi har sänkt priset på aktiehandel i Norden och övriga världen och lanserar nya courtageklasser. Som kund hos oss kan du välja vilken courtageklass som passar dig bäst. Ta hjälp av courtagekollen för att hitta ditt bästa pris.

Eva Trouin, Sverigechef

Våra nyheter

Aktiehandel i hela Norden från 1 krOm du väljer courtageklassen Mini kostar det 1 krona för aktieaffärer upp till 400 kr, därefter 0,25 %. Priset gäller på de nordiska huvudbörserna.

99 kr fast pris i hela NordenVälj courtageklassen Fast om du gör stora affärer. Du betalar aldrig mer än 99 kronor på aktieaffärer i hela Norden.

Handla aktier i USA, Kanada & Tyskland fr. 9 krDet ska vara billigt att handla aktier utanför Norden. Därför har vi sänkt courtaget för aktiehandel i USA, Kanada och Tyskland.

Detta får du som kund hos oss

Låga priser på aktiehandel


Nu har vi sänkt priserna på aktiehandellänk till annan webbplats i hela Norden och du kan handla aktier från 1 krona, och från 9 kr i USA, Kanada och Tyskland. Välj den courtageklass som blir bäst för dig. Ta hjälp av courtagekollenlänk till annan webbplats för att hitta ditt bästa pris.

Nordnet Superfonden Sverige – en indexfond utan avgifter


Du kan köpa hela den svenska aktiemarknaden i ett köp, helt utan avgifter. Nordnet Superfonden Sverigelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en indexfond som följer den svenska aktiemarknaden.

Shareville – se in i toppinvesterarnas portföljer


Är du en "värdeinvesterare" som Warren Buffet, daytrader, eller fondsparare? På Shareville finns något för alla olika typer av sparare att inspireras av. Se in i toppanvändarnas portföljer och följ deras senaste köp och försäljningar i realtid.

Sharevillelänk till annan webbplats är självklart helt gratis och har nu över 50 000 användare.

Knockoutlånet – effektiv ränta från 0,99 % 


Låna med din portfölj som säkerhet. Om din portfölj kvalificerar sig för Knockoutlånetslänk till annan webbplats rabatter kan du få från 0,99 procent i effektiv rörlig ränta.

Mer i pensionVi brukar säga att här får du mer pension för samma pengar. Många andra bolag tar ut avgifter som kan tyckas små men som med tiden växer sig stora. Hos oss kostar det inget att ha din pension, det kan betyda mycket mer till dig i pension. Här kan du läsa hur du kan öka din pension.länk till annan webbplats

Investeringsguiden – när du behöver hjälp att väljaInvesteringsguidenlänk till annan webbplats hjälper dig hitta fonder som passar din riskprofil och sparhorisont. Svara på ett antal frågor så får du förslag på hur du ska fördela ditt sparande.

Ingen avgift för ditt kontoAtt vara kund och öppna ett konto hos oss kostar ingenting. Många ställer sig då frågan hur vi på Nordnet tjänar pengar, när vi inte tar ut någon avgift för ditt konto. Här får du svaret.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.