Hitta bäst pris på aktiehandel

Courtagekollen

Upp

Aktiehandel i hela Norden från 1 krOm du väljer courtageklassen Mini kostar det 1 krona för aktieaffärer upp till 400 kr, därefter 0,25 %. Priset gäller på de nordiska huvudbörserna.

99 kr fast pris i hela NordenVälj courtageklassen Fast om du gör stora affärer. Du betalar aldrig mer än 99 kronor på aktieaffärer i hela Norden.

Handla aktier i USA, Kanada & Tyskland fr. 9 krDet ska vara billigt att handla aktier utanför Norden. Därför har vi sänkt courtaget för aktiehandel i USA, Kanada och Tyskland.

Detta får du som kund hos oss

Låga priser på aktiehandel


Nu kan du kan handla aktier från 1 krona, och från 9 kr i USA, Kanada och Tyskland. Välj den courtageklass som blir bäst för dig. Ta hjälp av courtagekollen för att hitta ditt bästa pris.

Nordnet Superfonden Sverige – en indexfond utan avgifter


Du kan köpa hela den svenska aktiemarknaden i ett köp, helt utan avgifter. Nordnet Superfonden Sverigelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en indexfond som följer den svenska aktiemarknaden.

Shareville – se in i toppinvesterarnas portföljer


Är du en "värdeinvesterare" som Warren Buffet, daytrader, eller fondsparare? På Shareville finns något för alla olika typer av sparare att inspireras av. Se in i toppanvändarnas portföljer och följ deras senaste köp och försäljningar i realtid.

Shareville är självklart helt gratis och har nu över 150 000 användare.

Knockoutlånet – effektiv ränta från 0,99 % 


Låna med din portfölj som säkerhet. Om din portfölj kvalificerar sig för Knockoutlånets rabatter kan du få från 0,99 procent i effektiv rörlig ränta.

Mer i pension


Vi brukar säga att här får du mer pension för samma pengar. Många andra bolag tar ut avgifter som kan tyckas små men som med tiden växer sig stora. Hos oss kostar det inget att ha din pension, det kan betyda mycket mer till dig i pension. Här kan du läsa hur du kan öka din pension.

Fondrådgivaren – när du behöver hjälp att välja


Fondrådgivaren hjälper dig hitta fonder som passar din riskprofil och sparhorisont. Svara på ett antal frågor så får du förslag på hur du ska fördela ditt sparande.

Ingen avgift för ditt konto


Att vara kund och öppna ett konto hos oss kostar ingenting. Många ställer sig då frågan hur vi på Nordnet tjänar pengar, när vi inte tar ut någon avgift för ditt konto. Här får du svaret.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välj det sparande som passar dig

Med Nordnet får du en modern bank där du kan ta ditt sparande till nästa nivå. Hos oss väljer du vad som passar dig bäst – investera helt på egen hand eller ta hjälp av våra digitala tjänster. Välkommen till Årets Bank 2017!

Enkelt att investera själv

Digital
rådgivning

Inga fasta avgifter

Robosave.

Låt vår intelligenta robot ta hand om ditt sparande.

Med vår digitala rådgivningsprodukt Robosave får du en egen investeringsrobot som sköter dina investeringar åt dig, så att du kan lägga tid på annat. Robosave köper och säljer kontinuerligt så att du hela tiden har en portfölj med innehav som passar dig och dina sparmål.

Fondrådgivaren.

Ger förslag på fonder som passar just dig.

Fondrådgivaren är ett digitalt verktyg som hjälper dig att hitta rätt risknivå i ditt långsiktiga sparande. Genom att besvara ett antal frågor får du ett personligt förslag på fonder som passar dig och din riskprofil. Att använda Fondrådgivaren är enkelt och helt kostnadsfritt.

Shareville.

Ta rygg på våra mest framgångsrika sparare.

Med Shareville ser du vilka aktier och fonder de personer med bäst avkastning just nu köper och säljer. Du kan även få notifikationer i realtid när de du följer köper eller säljer, så att du kan ta rygg på deras beslut. Shareville är helt gratis och du behöver endast vara Nordnet-kund för att bli medlem.

Öppna konto med Mobilt BankID på 3 minuter.

Inga öppningskostnader eller fasta årliga avgifter

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.