Hoppa till huvudinnehållet

Sveriges billigaste bolån nu ännu förmånligare – ränta från 0,69 %

Ett av våra kundlöften är att erbjuda förmånliga villkor och priser för våra kunder med större sparande. Sedan vi lanserade vårt bolån för ett antal år sedan har vi hållit hårt på detta och alltjämt haft marknadens lägsta listränta.

Intresset för vår bank och inte minst vår Private Banking-tjänst ökar stadigt. För oss är det viktigt att möta efterfrågan med en stabil plattform, ett omfattande investeringserbjudande och marknadens förmånligaste priser. Därför förbättrar vi nu vårt bolån ytterligare. Vi inför en helt ny rabattnivå med en ränta från låga 0,69 %*. Den nya rabattnivån är tillgänglig för kunder som har 15 miljoner eller mer i sparande hos oss. Precis som tidigare räknar vi samman sökandes och medsökandes samlade tillgångar, inklusive pensionskonton och företagsdepåer. Vi har en relativt stor andel kunder som befinner sig här och det känns naturligtvis roligt att kunna premiera dem lite extra.

Förhandlat och klart

Nordnets bolån är standardiserat på så sätt att man inte förhandlar om sin ränta. Istället får man den rabatt som gäller för storleken på det kapital man har hos oss. I takt med att sparandet växer eller att man sätter in mer pengar, kommer rabatten att öka.

Följande priser gäller per 2021-02-05:

Sparande hos NordnetDu betalar
15 mkr eller mer0,69 %
10 – 15 mkr 0,79 %
5 – 10 mkr 0,99 %
2,5 – 5 mkr 1,09 %
Standardräntan (utan rabatt)2,04 %

En modern Private Banking

Nordnets bolån är en del av vårt Private Banking-erbjudande. Utöver de särskilt förmånliga villkoren omfattar konceptet även ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden, personlig service inom 30 sekunder och tillgång till rådgivning inom skatt och juridik. Till skillnad från de flesta andra aktörer på marknaden tar vi inte en krona betalt för vår tjänst. Istället köper man de produkter och tjänster man behöver.

Det är så vi jobbar, det är det vi tror på. Och det stora inflödet av kunder tycks bekräfta att vi är rätt ute.


/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Bra att veta om Nordnets bolån:

  • Marknadens lägsta listränta
  • Dina samlade tillgångar räknas
  • Upp till 60 % belåningsgrad
  • Villa, bostadsrätt och fritidshus

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (21-02-05). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 60 % och minst 15 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 2,04 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 700 kr och en total kreditkostnad om 1 612 000 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
8 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2021-02-08 09:15

Nordnet skulle sänkt på hela spannet med 0,1 % så att alla får del av sänkningen och inte som nu att bara de med minst 1.000000:- får ta del av sänkningen

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2021-02-08 09:16

Justering : 10.000000Mkr

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2021-02-10 13:03

Ja, helt enig, varför inte erbjuda de som inte har så mycket sparat goda villkor också? Varför bara till oss som redan har?

Anonym
Anonym
2021-02-15 15:37

0,69% är ju lågt och är svårt att jämföra med andra banker. Men räntan för de som t.ex har 2,5 – 5mkr investerat hos Nordnet känns inte konkurrenskraftig, det är ju vad andra banker erbjuder utan en enda krona investerat idag.

Anonym
Anonym
2021-02-17 15:12

Alltså seriöst, hur många privatpersoner i Sverige har sparande över 15 miljoner, och i så fall hur stor andel av de har bolån, och hur mycket dessa få personer (med ett sparande över 15 milj och med bolån med belåningsgrad under 60% BRYR SIG om någon promille ränta mer eller mindre!?! Vill Nordnet verkligen vara folklig så bjuder Nordnet alla kunder med ett sparande runt 1 milj (då vill de att vi kunder ska samla vårt engagemang hos dem) på en ränta under 1%. Den dagen säger jag hip hip hurra Nordnet samtidigt som Nordnet lockar enormt många nya kunder… Läs mer »

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2021-04-17 17:53

Hur ska dom tänka kring säkerheten? Dom har som ingen annan bank förstår jag krav gällande anställning, eller? Så detta är jättebra för dom som tradar mycket, byggt upp en bra pott och inte får lån på en ordinarie bank. För om vi ska vara ärliga så är det inte jättefördelaktigt i ROI termer att köpa ett hus kontant, rent idiotiskt faktiskt. Så jag tycker detta är en smart grej.
Se till att få upp ditt sparande eller gör som alla andra småsparare, håll dig till en “storbank” som äter upp och skiter i dig.

Anonym
Anonym
2021-03-24 19:59

Varför togs spannet över 1 mkr sparande bort?

Anonym
Anonym
2021-04-22 19:04

Jag förstår inte vad det är för vits med att att erbjuda en så låg ränta till nån som har 15 mille då kan man väl köpa vilket boende som helst kontant. Men det är klart att man kan låna o sätta in det på börsen så borde det bli en bra plusränta emellan. Nä jag tycker som flera andra här att Nordnet skulle prioritera mer vanliga sparare. Tex vsom strävar bör att gå till den första miljonen. Lillemor