En värld av möjligheter. I upp- och nedgång.

Börshandlade värdepapper så som Bull och Bear eller Mini-future både lockar och avskräcker en del investerare. I båda fallen kan det vara okunskap som gör att man antingen lockas eller avskräcks av fel anledningar.

I detta klipp pratar jag och Erik “Ekka” Lundin om när det passar och inte passar att använda börshandlade värdepapper i sin aktiva handel på börsen.

Vi går igenom både fördelar så som hävstång, flexibilitet att kunna tjäna pengar både på uppgång och nedgång samt möjligheten att skydda portföljen. Vi pratar också om nackdelar och hur man förhåller sig till att man betalar ränta på hävstången, likviditetsrisk vid extrema marknadsrörelser och risker med hävstång.

Lyssna in i för att lära dig mer om handel inom Nordnet Markets.

/Alexander Gustafsson

Nyfiken på Nordnet Markets? Läs mer här.

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer