Hoppa till huvudinnehållet

En finansiell baksmälla | Tradinghörnan

Tradinghörnan är tillbaka och vi reflekterar över rapportläget och det sura börshumöret. Det som just nu oroar marknaden är den skenande inflationen och räntorna som stiger kraftigt. Det lägger ett lock på riskviljan och tillväxtbolagen drabbas hårdast i detta börsklimatet. Samtidigt går industri och bank helt okej när vi känner in Q1-rapporterna. Bäst momentum hittar vi i bolag med koppling till råvaror.

Lyssna in för att höra mer om våra tankar.

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer