Hoppa till huvudinnehållet

Att spara i ETF:er

För dig som gillar att spara i fonder och uppskattar att kunna köpa och sälja i realtid likt en aktie så är ETF:er något att kolla närmare på. Det är en engelsk förkortning för börshandlad fond och ger dig kort och gott bred exponering, till ofta en låg avgift med möjligheten att snabbt kunna köpa och sälja.

Du kan dessutom månadsspara i ETF:er hos Nordnet där du slipper att betala courtage när du köper. För att läsa mer och komma till månadssparar sidan så klickar du på länken nedan.

Kolla in klippet för att navigera bland ETF:er

Jag bjöd in Carl Hoeg som visade runt i erbjudandet av ETF:er från Lyxor. Vi pratar om vilka de populäraste fonderna är, hur ser avgiften ut och vilken exponering man får.

Dessutom pratar vi om hållbarhet och hur man kan spara mer hållbart med hjälp av ETF:er. Framförallt då hur du som sparare kan ta hjälp av verktyg och betyg som du hittar på nordnet.se för att se om ETF:en har en mer hållbar inriktining.

För dig som gillar ETF:er eller är nyfiken på att lära dig mer så kolla gärna in klippet som du hittar här ovan.

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer