Vi slog index med 6,5 %-enheter

Gör som över 100 000 andra, gå med i Shareville

Upp

Dela:

Handla aktier från
0 kronor

Läs mer

Gratis hjälp på Nordnetskolan

Läs mer

Superfonden
helt utan avgift

Läs mer

Fondfaktablad Superfonden

Investeringsverktyget för högre avkastning

Shareville är vårt investeringsverktyg som ger dig tillgång till information om hur andra investerar - i realtid. Shareville har idag över 100 000 medlemmar och under 2015 slog medlemmarna tillsammans index med 6,5%-enheter. Uträkningen är gjord mot index OMXSBGI och du kan läsa mer om jämförelsen här.

På Shareville kan du följa toppinvesterare och få meddelanden när de köper och säljer. Du kan få koll på vilka de mest populära aktierna och fonderna är just nu samt diskutera hur enskilda aktier eller branschen utvecklas.


Den angivna procentenheten syftar på den genomsnittliga avkastningen av samtliga de värdepappersdepåer som delats av Sharevilles medlemmar på www.shareville.se under år 2015.

Avdrag har gjorts för courtage och andra avgifter. Det angivna indexet syftar på OMXSBGI Index. Indexet består av de största och mest omsatta aktierna på Nasdaq Stockholm.

Det sammanställs och beräknas av NASDAQ OMX Stockholm AB. Aktieutdelningar ingår i OMXSBGI Index. Tabellen nedan visar Sharevilles medlemmars respektive indexets resultat i svenska kronor. Vid beräkningen har ingen hänsyn tagits till inflation.

Tidigare resultat utgör ingen garanti för framtida resultat. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde och det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 20112012201320142015
Sharevilles medlemmar - - - - 12,6 %
OMXSBGI- 13,1 %16,5 %25,6 %15,1 %6,1 %

Shareville har funnits sedan den 1 september 2014. Avkastningshistorik saknas därför för tidigare helår.

Se filmen om Shareville så förstår du

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.