Hoppa till huvudinnehållet

Sharevilles föregångare ”Experterna” försvinner

Sedan 2005 har analytiker från både Nordnet och utifrån förvaltat sina portföljer på nordnet.se under namnet ”Experterna”. Syftet med tjänsten var från start att ge inspiration på ett nytt sätt. Istället för bankernas aktierekommendationer, gjorde vi det möjligt att se konsekvenserna av analytikernas val genom att visa upp riktiga portföljer direkt på nordnet.se. Experterna har kommenterat portföljernas utveckling och motiverat besluten de tagit.

Experterna kan på många sätt ses som en föregångare till vårt sociala investeringsnätverk Shareville. Shareville har haft en fantastisk utveckling och har idag över 180 000 användare. Via Shareville får du tillgång till alla medlemmars portföljer med köptips och inspiration. Dessutom får man notifikationer i realtid när de man följer på plattformen köper eller säljer.

Roger Jansson, en av experterna som du också kan följa på Shareville.

Introduktionen av Shareville gjorde behovet av Experterna mindre, och antalet besökare på deras profiler har genom åren minskat kraftigt. Nya regulatoriska krav betyder samtidigt att vi får svårt att ha kvar tjänsten i den form den har idag. Därför har vi beslutat oss att satsa enbart på Shareville framöver. Sektionen Experterna kommer försvinna från nordnet.se i slutet på mars. Vissa av experterna kommer det dock fortsatt gå att följa via Shareville även efter att deras portföljer försvinner från hemsidan.

Är du en av dem som fortfarande troget följer Experterna, så vill jag uppmana dig att besöka Shareville. Jag är säker på att du där hittar värdefull inspiration till framtida investeringar.

Har du inte skaffat inloggningsuppgifter till Shareville så gör du det här.

Stort tack till både er experter och ni som följt portföljerna genom åren!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer