Hoppa till huvudinnehållet

Sharevilleprofiler

Eftersom att jag inte är lika aktiv på Shareville längre efter att ha lagt min trading på hyllan i brist av tid tänkte jag istället tipsa om andra Sharevilleprofiler som jag tycker att man ska följa.

JockeNordnet
Lika självklart som att skaffa Shareville som sparare borde det vara att följa Joakim som jobbar som sparekonom på Nordnet. Hans investeringsfilosofi är lika sund som självklar: 1) Förstå vad du köper 2) Sprid riskerna 3) Spara långsiktigt 4) Håll dig informerad.

RikaTillsammans
Jan Bolmeson som driver Rika Tillsammans har en modellportfölj som följer de nybörjarråd han ger. När Jan inte investerar via Nordnet så arbetar han för Balansekonomi där han bland annat föreläser om hur man får ett rikare liv med mer tid, pengar och energi.

Feminvest
Som ambassadör för Feminvest tycker jag verkligen att ni ska följa även Feminvest på Shareville. Här kan vi se långsiktigt sparande fördelat både på fonder och aktier.

Alexander Gustafsson
Konungen av UA-akademin, tävlar i MMA (ja, i alla fall på börsen) och superhärlig kille som på vardagarna jobbar för Nordnet och 9 av 10 helger befinner sig runt om i Sverige för att lära Er allt som krävs för att komma igång med ett bra sparande!

Framtidsfeministen
Sandra är tjejen bakom Framtidsfeministen som uteslutande investerar i jämställda bolag. Hon gör enkla fundamentala analyser och ser över portföljen någon gång per år.

Elin Helander
Elin är expert på hjärnan och beslutsfattande, är grundare av forskningsinitiativet Moneymind som jobbar för en hälsosam privatekonomi och kognitionsvetare på spar-appen Dreams. Hon skriver dessutom en bok om psykologin bakom ett framgångsrikt sparande.

Anna Svan
Anna Svan
Ekonomibloggare

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer